EXCLUSIV  Corupția Ucide se închide? Angi Șerban, explicații după declarația lui Bădiță

Angi Șerban
Angi Șerban

După ce Florin Bădiţă a scris pe Facebook că pagina oficială „Corupția Ucide” este administrată doar de patru persoane, au apărut comentarii acide. În acest context, contactată de DCNews, Angi Șerban a făcut o serie de precizări importante.

Recent, într-un mesaj publicat pe contul de Facebook, Florin Bădiţă, fondatorul „Corupţia ucide", a scris: „Începând din luna aprilie, o să mă ocup exclusiv de dezvoltarea proiectului Casa Activistului, fără să mai stau de proteste și alte acțiuni. Pot ajuta pe partea de consultanță, să te ajut cu idei, dacă vrei sa faci un eveniment civic ceva, iar dacă este vorba de acțiuni de stradă, scrieți pe pagina Corupția ucide și poate va răspunde cineva, deși mă îndoiesc fiindcă mai suntem vreo 4 persoane care țin pagina în picioare (sau vorbiți cu alte grupuri civice.)"

Ulterior, au apărut o serie de reacții. Angi Șerban a explicat, pentru DCNews, că lupta lor continuă, însă oamenii uită că și ei sunt... tot oameni. Și se pot confrunta cu probleme personale, unele dintre ele extrem de grave. „Noi ne ocupăm în continuare de „Corupția Ucide”. Florin s-a panicat puțin, deoarece mulți colegi de-ai noștri s-au confruntat, în ultima perioadă, cu numeroase probleme personale. Inclusiv eu. Am pierdut-o pe mama".

Totodată, a spus că oamenii uită că ei nu trăiesc din „Corupția Ucide", care nu este ONG. „Oamenii au senzația că noi suntem o corporație mare, cu salarii. Nu, noi suntem voluntari", a explicat Angi Șerban, adăugând că grupul lor este mult mai mare.

De asemenea, a precizat că a discutat cu Florin Bădiță: „I-am spus să aibă puțină răbdare, pentru că lucrurile se vor îndrepta".

STAȚI PE DCNEWS.RO PENTRU A CITI, ÎNTR-UN NOU ARTICOL, CE NE-A MAI SPUS ANGI ȘERBAN ÎN EXCLUSIVITATE!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel