Tudor Chirilă, la protestul de pe 30 martie. Ce a spus într-un LIVE pe Facebook

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă

Câteva sute de persoane s-au strâns, sâmbătă după-amiază, în centrul Capitalei pentru a protesta față de modificările aduse Legilor justiției în ultimii doi ani. Tudor Chirilă a ieșit în stradă la rândul lui. De asemenea, a făcut și un LIVE pe contul său de Facebook.

„Libertatea nu trece doar prin stomac. (...) Suntem tot timpul asaltați de corupție, de incompetență și de faptul că instituțiile statului nu mai funcționează. (...) Nu o să avem spitale prea curând, nu o să avem autostrăzi prea curând, infrastructură prea curând. (...) Nu o să avem foarte multe lucruri foarte curând. Și, probabil, vom fi loviți și de o criză. Eu sunt aici cu câteva sute de oameni", a spus Tudor Chirilă, sâmbătă, în LIVE-ul său de pe Facebook.

Se protestează, în Piaţa Universităţii, împotriva coaliţiei de guvernare, dar şi pentru susţinerea fostei şefe a DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Se scandează 'Hoţii!', 'Demisia!', 'Justiţie, nu corupţie', '10 august', 'România, trezeşte-te!'. De asemenea, manifestanţii afişează pancarte cu mesaje precum 'Toţi pentru justiţie' sau 'Codruţa, nu uita, strada e de partea ta'.

Se flutură steaguri tricolore, iar un steag mare al UE a fost desfăşurat pe trotuar. Circulaţia în zona Pieţei Universităţii se desfăşoară normal. La faţa locului sunt prezente echipaje ale Jandarmeriei.

Citește și:

Protest la Universitate, plan dezvăluit: "Blocăm, punem corturi"

Referendum pe Justiție + protest Piața Universității. Protestatara Angi Șerban, informații tari



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel