EXCLUSIV  Protest 24 iunie 2018. Previziune astrologică. "Cod roșu"

Protest
Protest

Astrologul Daniela Simulescu, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru DC News, în care explicase cum va fi 2018 pentru România, spunea că anul acesta oamenii vor fi dornici să zică ceea ce nu le convine. Iată că, în această perioadă, avem de-a face cu un "cod roșu" de proteste.

România este, din nou, marcată de proteste, unul urmând să aibă loc chiar duminică seară. Protestul "Cod roşu de OUG" este anunţat pentru duminică, 24 iunie, în Piaţa Victoriei, mai multe persoane arătându-se interesate de eveniment. Şi în mai multe judeţe din ţară comunităţile de protestatari au anunţat manifestări similare.

Astrologul Daniela Simulescu spunea, la începutul lui 2018, că anul acesta oamenii vor fi dornici să comenteze și să protesteze. "Mercur progresat (gândirea și comunicarea) va face conjuncție cu Marte progresat (curajul, acțiunea), în Berbec, pe toată durata anului, adică lumea va fi dornică să comenteze, să protesteze, să spună ce nu îi convine", explica Daniela Simulescu.

Astrologul mai spunea că, deși 2018 este un an de sărbătoare pentru țară, românii nu vor simți deloc acest lucru.

Protest sâmbătă seară

Amintim că și sâmbătă seară a avut loc un protest. A fost intonat imnul României de către cei prezenți în Piaţa Victoriei. Totodată, manifestanţii au cântat și imnul Europei. S-au scandat lozinci precum "Justiţie, nu corupţie!". Pe pancartele cu care oamenii au venit în faţa Guvernului s-au regăsit mesaje ca "Iubirea de ţară în stradă se măsoară", "Demisia", "Anul acesta la Bac sper să pice Guvernul".

Vezi și: Daniela Simulescu, predicții pentru 2018. SEMNAL: Totul sau nimic


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel