Protest 10 august. Realitatea TV, mișcare-cheie: Gura PSD

Denise Rifai
Denise Rifai

Realitatea TV susține protestul anunțat pentru 10 august.

Mesajele primite de la telespectatori au determinat postul să demareze campania #guraPSD. Prezentatorii Realitatea TV poartă insigne cu acest mesaj.

"Vreau să semnalez campania noastră "Gura PSD", poate telespectorii au remarcat că prezentatorii Realitatea TV poartă o insignă cu acest slogan, în semn de respect pentru cetăţenii care n-au contenit să se revolte, mult mai activ cei din diaspora, este de altfel firesc, pentru că acest curaj şi dorinţă de a trăi într-un mediu mai aseptic din punct de vedere demoratic i-au şi făcut să-şi dorească să plece din ţară şi să-şi câştige respectul de sine, chiar cu preţul unor umilinţe. Această campanie a noastră se doreşte şi un fel de încurajare pentru mitingul din 10 august care, în final, a primit avizul Primăriei Generale, am văzut că nu se mai joacă nimeni cu asta. E bine, pentru că economia noastră, dacă într-un fel este echilibrată, este şi datorită contribuţiilor celor din diaspora. Măcar atât respect ar trebui să le oferim, să-i lăsăm să vină acasă să protesteze într-un spirit civic, de normalitate, pe care noi, din păcate, l-am pierdut," a afirmat Cozmin Guşă, la Realitatea TV.

Denise Rifai a spus: ”Port o insisgnă, apropo de starea de spirit a românilor care sunt conectaţi la realitate, nu la modul în care sunt intoxicaţi cei care privesc spre Guvernul Dăncilă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel