Protest 10 august. Realitatea TV, mișcare-cheie: Gura PSD

Scutaru Cristina / 24 iul 2018 / 19:21 Salveaza PDF Comentarii
Denise Rifai
Denise Rifai

Realitatea TV susține protestul anunțat pentru 10 august.

Mesajele primite de la telespectatori au determinat postul să demareze campania #guraPSD. Prezentatorii Realitatea TV poartă insigne cu acest mesaj.

"Vreau să semnalez campania noastră "Gura PSD", poate telespectorii au remarcat că prezentatorii Realitatea TV poartă o insignă cu acest slogan, în semn de respect pentru cetăţenii care n-au contenit să se revolte, mult mai activ cei din diaspora, este de altfel firesc, pentru că acest curaj şi dorinţă de a trăi într-un mediu mai aseptic din punct de vedere demoratic i-au şi făcut să-şi dorească să plece din ţară şi să-şi câştige respectul de sine, chiar cu preţul unor umilinţe. Această campanie a noastră se doreşte şi un fel de încurajare pentru mitingul din 10 august care, în final, a primit avizul Primăriei Generale, am văzut că nu se mai joacă nimeni cu asta. E bine, pentru că economia noastră, dacă într-un fel este echilibrată, este şi datorită contribuţiilor celor din diaspora. Măcar atât respect ar trebui să le oferim, să-i lăsăm să vină acasă să protesteze într-un spirit civic, de normalitate, pe care noi, din păcate, l-am pierdut," a afirmat Cozmin Guşă, la Realitatea TV.

Denise Rifai a spus: ”Port o insisgnă, apropo de starea de spirit a românilor care sunt conectaţi la realitate, nu la modul în care sunt intoxicaţi cei care privesc spre Guvernul Dăncilă”.

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28