Program Start-up Nation. Înscrierea nu se prelungește

Înscrierea în programul Start-Up Nation nu se va prelungi până la 28 iulie, aşa cum a anunţat miercuri după-amiază pe Facebook ministrul de resort, Ilan Laufer. Așadar, sesiunea de depunere a candidaturilor se va încheia vineri, 14 iulie, au declarat reprezentanţii ministerului. 

"Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat dă curs solicitării mediului de afaceri privind prelungirea termenului limită pentru înscrierea în programul Start-up Nation. Astfel, antreprenorii interesaţi de înscrierea în program pot depune dosarele online ca şi până acum, până la data de 28.07.2017, ora 20:00 ", a scris ministrul, pe Facebook. 

Ulterior, el a şters postarea şi a adăugat altele două, în care îşi exprimă dezamăgirea cu privire la reacţiile primite în mediul online ca urmare a intenţiei de prelungire a perioadei de înscriere. 

Numeroşi interlocutori îi reproşează lui Laufer, pe Facebook, că antreprenorii care s-au grăbit să se înscrie în termenul-limită vor fi dezavantajaţi, întrucât au avut mai puţin timp la dispoziţie pentru a-şi pregăti proiectul faţă de cei care ar fi urmat să se înscrie în următoarele două săptămâni. 

Laufer le-a răspuns că ia în calcul o sesiune suplimentară pentru sumele rămase disponibile. 

"Dragi prieteni, nu m-am aşteptat la o asemenea reacţie. Dorinţa mea a fost ca toţi ce care doresc să se înscrie în programul StartUp Nation să aibă o şansă egală şi să finanţăm cât mai multe proiecte. Încă nu s-a publicat anunţul pe site, deci nu este oficial! Mâine voi avea o dezbatere cu reprezentanţii mediului de afaceri şi iau în calcul şi o sesiune suplimentară pentru sumele rămase disponibile. Am dorit să le acord o şansă şi celor care au întâmpinat probleme cu ANAF sau cu ONRC!", a postat ministrul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel