PROBLEME YAHOO! MAIL. BLOCAJ total în România 5 februarie

UPDATE 20:30: În prezent, problemele cu Yahoo! Mail s-au rezolvat, oamenii putând să-și acceseze conturile.

UPDATE 19:56: După ce părea că situația s-a rezolvat, iată că problemele au reapărut! Românii nu își pot accesat contul de Yahoo! Mail.

UPDATE 19:45: După ce românii au întâmpinat probleme la accesarea contului de Yahoo! Mail, situația s-a rezolvat. Acum nu mai este nicio problemă în citirea mesajelor.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

PROBLEME YAHOO! MAIL, 5 februarie. Românii care și-au accesat luni, 5 februarie, contul de Yahoo! Mail au avut probleme. Nu și-au mai putut citi mesajele și, de asemenea, nu au mai putut trimite vreunul.

PROBLEME YAHOO! MAIL, 5 februarie. Oamenii s-au plâns că atunci când și-au accesat contul au primit următorul mesaj: "Nothing to see here!", adică "aici nu este nimic de văzut".

PROBLEME YAHOO! MAIL, 5 februarie. Nu este prima dată când utilizatorii de Yahoo! Mail se confruntă cu astfel de probleme. Rămâne de văzut care este cauza pentru care românii au avut o surpriză neplăcută în momentul în care și-au accesat contul de Yahoo mail. 

VEZI ȘI: Yahoo! Mail a picat. DE CE a căzut Yahoo! Mail

PROBLEME YAHOO! MAIL, 5 februarie. De asemenea, precizăm că au fost și persoane care au spus că au putut intra pe mail, dar nu puteau vedea conținutul mesajelor. Acestora le-a apărut mesajul "We couldn't load this message. Retry!".

(w670)

(w670)

Când a fost inaugurat

PROBLEME YAHOO! MAIL, 5 februarie. Yahoo! Mail (deseori prescurtat Y! Mail) este un serviciu gratuit (dar și comercial) de poștă electronică online oferit de Yahoo!. A fost inaugurat în anul 1997. Începând cu anul 2009, Yahoo! Mail servește peste 280 milioane de utilizatori. În prezent, este cel mai mare serviciu de poștă electronică online, cu cel mai mare număr de utilizatori, urmat imediat de către competitorul său, Windows Live Hotmail.

PROBLEME YAHOO! MAIL, 5 februarie. Din anul 2008, Yahoo! a început să ofere spațiu de stocare nelimitat pentru e-mail-uri atât utilizatorilor serviciului comercial Yahoo! Mail Plus, cât și utilizatorilor neplătitori.

[citeste si]

PROBLEME YAHOO! MAIL, 5 februarie. Pe 27 iunie 2009, popularul serviciu de mesagerie instantă Yahoo! Messenger a fost integrat cu Yahoo Mail! Beta. Acest lucru înseamnă că Yahoo! Messenger și Mail pot fi accesate în același loc. Acum este posibilă trimiterea de mesaje instante direct din clientul Yahoo! Mail, fără a fi nevoie de a descărca sau instala ceva, schimbarea între cele două servicii fiind rapidă și simplă. Această funcționalitate nu este adusă serviciului Mail Classic, însă este disponibilă în interfața cea nouă a clientului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel