Probleme cu emiterea cărților de identitate. Primarul din Târgoviște, semnal către București: Trebuie să se găsească o soluție!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, cere responsabililor de la București să găsească o soluție pentru eliberarea cărților de identitate în timp util. 

Momentan, perioada de așteptare este de peste 30 de zile. La Serviciul de Evidență a Populației Târgovişte, sunt în așteptare, în acest moment, aproximativ 1.750 de solicitări, din care 700 sunt mai vechi de 30 de zile, potrivit incomod-media.ro.

"Menționez faptul că obligația de a achiziționa materialele specifice și de a imprima cărțile de identitate aparține Serviciului de Evidență a Populației București, care se pare că ori nu a finalizat licitația, ori nu a reușit să implementeze sistemul cu elementele noi de securitate. Situația este similară în toată țara. Noi, administraţia publică locală, nu avem ce face. Am discutat cu colegii mei și tragem un semnal de alarmă pentru că sunt foarte mulți oameni care vin din străinătate și trebuie să se întoarcă și au nevoie de cărțile de identitate. Trebuie să se găsească o soluție. Nu știu de ce, din ianuarie și până acum, nu s-a reușit deblocarea situației", a precizat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel