Prins în timp ce dădea alcool, drept mită, unui polițist

Trafic - foto ilustrativ
Trafic - foto ilustrativ

Un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce dădea mită alcool unui polițist. 

Un bărbat a fost prins în flagrant după ce polițistul pe care voia să îl mituiască a făcut un denunț. Astfel că ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie, Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au procedat la constatarea unei infracţiuni flagrante de dare de mită, săvârşită de un bărbat în vârstă de 39 ani, din municipiul Caracal, judeţul Olt.

În fapt, bărbatul i-a pretins unui agent de poliţie judiciară în cadrul Postului de Poliţie Dioşti (martor denunţător în cauză), foloase materiale constând în băuturi alcoolice, în legătură cu modul de îndeplinire a atribuţiilor de serviciu, privind instrumentarea unui dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de distrugere, în care bărbatul are calitatea de martor.

Ca urmare a acţiunii de prindere în flagrant, faţă bărbat a fost pusă în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, iar procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel