Prince a murit. Mayte Garcia, prima soţie: "Îl voi iubi mereu"-VIDEO

Lumea artistică este șocată, după ce vestea morții megastarului Prince, la vârsta de 57 de ani a făcut înconjurul lumii. De-a lungul anilor prin viața starului au trecut multe femei, dintre care două i-au marcat viața.

Prince a fost căsătorit de două ori, dar a fost legat sentimental și de mai multe femei celebre, printre care Kim Basinger sau Carmen Electra.

La vârsta de 32 de ani, starul a cunoscut-o pe Mayte Garcia, o frumoasă dansatoare care avea doar 16 ani. Mayte și Prince s-au întâlnit cu ocazia unui show de-al artistului, care văzuse un filmuleț în care tânăra făcea bellydance, iar doi ani mai târziu a luat-o în trupa sa. S-au căsătorit de Valentine's Day, în 1996, în Minneapolis, orașul natal al cântărețului, pe când dansatoarea avea 22 de ani.

Mayte a mărturisit că legătura cu megastarul a marcat-o pe viață: "Când l-am întâlnit, eram virgină, nu mai fusesem cu nimeni. Am fost foarte concentrată pe dans, dar și foarte protejată. Prince a fost prima mea dragoste, dar nu am avut o relație serioasă până nu am împlinit 18 ani. Era foarte repectuos", și-a început femeia povestea, potrivit The Mirror, preluat de click.

Pentru Mayte Garcia, Prince i-a scris piesa "The Most Beautiful Girl In The World".  "Faptul că a scris atâtea piese pentru mine este un lucru greu de egalat. M-am mai întâlnit cu muzicieni care mi-au scris poezii sau mi-au compus muzică, dar reacția mea a fost: Nici nu te gândi, nu poți concura cu el," declara prima soție a starului.

"Cred că sunt marcată pe viață, întrucât prima mea relația a fost și cea mai bizară, iar asta m-a făcut să nu mai fiu normală. Am fost foarte răsfățată, iar asta m-a cam distrus. Nu îi spuneam Prince, nu mă adresam lui în niciun fel. Eram propriii noștri creatori și nu trebuia să dăm socoteală nimănui. Nu purtam ceasuri și nu aveam telefoane mobile, așa că niciodată nu ne gândeam la timp," mai declara Mayte Garcia.

După căsătorie, Mayte Garcia a dat naștere unui băiețel. Micul Boy Gregory a trăit doar o săptămână, din cauza unui sindrom rar, Pfeiffer, o boală care afectează craniul. Moartea copilului și apoi o pierdere a altei sarcini i-au făcut pe cei doi să se despartă.

[citeste si]

Prince și Mayte au divoțat în 2000, dar au păstrat o legătură civilizată: "Ultima dată am vorbit cu el acum cinci ani. Nu există niciun fel de ranchiună între noi, a fost soțul și tatăl copilului meu. Și chiar dacă nu mai sunt îndrăgostită de el, îl voi iubi mereu. Este un bărbat minunat", a mai spus Mayte în 2015.

După divorț, Prince și-a legat destinele de  Manuela Testolini, în 2001, într-o ceremonie privată. Femeia a intentat divorț în 2006. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel