Prince a murit! Informații de ultimă oră despre moartea artistului

Prince
Prince

Prince a murit. Legendarul artist avea 57 de ani și a fost găsit decedat în reședința sa din Minnesota.

Potrivit unui comunicat oficial al poliției Carver County, la ora 09.43 (ora locală) a fost primit un apel la numărul unic de urgență 911 cu privire la starea gravă în care se află un bărbat.

"Polițiștii și medicii s-au deplasat la fața locului, mai exact la Paisley Park Studios în Chanhassen, statul Minnesota. Medicii au realizat proceduri de resuscitare, însă nu au avut succes. Decesul a fost declarat la ora 10.07. Victima a fost identificată ca fiind  Prince Rogers Nelson, în vârstă de 57 de ani. Continuăm să investigăm condițiile în care victima de cedat.", spune sursa citată.

Trupul artistului a fost găsit în lift. 

În urmă cu câteva zile, presa din SUA scria că Prince are probleme de sănătate și a fost internat în spital cu simptome de gripă. 

Inițial, TMZ a dat o informație, pe surse, că Prince a fost găsit împușcat, însă informația nu a fost confirmată.

Potrivit people.com, artistul ar fi decedat în studio, nu la reședința sa.

Prince a murit. Cine a fost Prince

Albumul "Purple Rain" şi filmul cu acelaşi titlu, lansate în 1984, i-au adus celebritatea pe plan mondial. Acest disc s-a menţinut 24 de săptămâni în fruntea topurilor americane şi conţine, în afara piesei care îi dă titlul, alte două mari hituri - "Let's Go Crazy" şi "When Doves Cry".

"Purple Rain" a fost recompensat cu două premii Grammy, iar filmul omonim, regizat de Albert Magnoli, a primit Oscarul pentru cea mai bună coloană sonoră originală.

În anii 1990, Prince a avut o serie de dispute cu casa de discuri care îi producea albumele şi, pentru o vreme, a ales să fie recunoscut printr-un simbol. Ulterior, Prince şi-a reluat numele şi a revenit în fruntea topurilor muzicale cu albume precum "Musicology" (2004), "3121" (2006) şi " LOtUSFLOW3R" (2009).

Anul trecut, în decembrie, Prince i-a luat prin surprindere pe fanii săi, lansând, fără niciun anunţ prealabil, un nou album de studio, cu 12 piese.

Albumul conţine şi două piese ce au fost lansate anterior, "Baltimore"şi "Screwdriver", însă acestea au fost incluse pe noul disc în versiuni reorchestrate.

Precedentul album de studio al artistului american, intitulat "HITRUN Phase One".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel