Prima reacție a lui Petre Roman după moartea fostei sale soții

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Vezi în articol prima reacție a lui Petre Roman după moartea Mioarei Roman, fosta sa soție.

Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, a murit, noaptea trecută, la azilul de vârstnici din Snagov. În vârstă de 83 de ani, aceasta era internată de câteva luni. Tristul anunț a fost dat de către fiica sa, Oana Roman. Pe data de 19 aprilie, Mioara Roman ar fi împlinit 84 de ani.

Astăzi, a apărut și prima reacție a lui Petre Roman. Potrivit acestuia, fosta sa soție a fost o luptătoare care a ajutat de-a lungul anilor foarte mulți oameni.

Prima reacție a lui Petre Roman

"Nu (nu am mai vorbit cu ea în ultima perioadă - n.r.). Îmi pare foarte rău că s-a dus. Ea, o lungă perioadă, s-a luptat cu o boală grea. 

S-a luptat, era un om foarte puternic, foarte inteligent şi foarte pregătit. Lucrul pe care ţin neapărat să-l spun este că a făcut foarte mult bine: foarte mulţi oameni, în special tineri, au primit învăţătură de la ea, au primit sfaturi de viaţă. Cred că sunt foarte mulţi oameni care îşi pot croi o viaţă mai bună având bagajul de îndrumare, bagajul de cunoştinţe şi felul de a gândi pe care l-a insuflat Mioara. Sunt pe deplin convins că Dumnezeu o odihneşte, pentru că o merită din plin", a spus Petre Roman, fost premier al României pentru Antena 3 CNN.

Mioara Roman, pe numele ei de fată, Mioara Georgescu, a fost prima soţie a lui Petre Roman. Cei doi au avut un mariaj care a durat mai bine de trei decenii și au o fiică împreună. În anul 2007, cei doi au divorțat, iar fostul premier s-a recăsătorit.

"Eu toată viața am fost fata lu`, sora lu` și nevasta lu`. Și mai noi sunt mama lu`. Singurul lucru reușit în viața mea sunt fetele și acum nepoatele", mărturisea Oana Roman într-un interviu mai vechi.

Mioara Roman a fost jurnalist la postul naţional de radio şi profesor de limba şi civilizaţia arabă. În ultimii ani ea s-a confruntat cu mai multe probleme. A pierdut un proces cu RA-APPS şi a fost obligată să plece din vila din cartierul Primăverii pentru că nu mai putea plăti chiria uriaşă, având o datorie de 300.000 de euro, ceea ce reprezintă restanțele la plata chiriei și întreținerii vilei de protocol. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel