Prima reacție a lui Vanghelie despre acuzațiile care i se aduc

Marian Vanghelie a comentat informaţiile cu privire la şpaga pe care ar fi primit-o de la Marian Dumitru în schimbul unor contracte de lucrări publice.

Nu se întâmplă nimic. Se fac nişte percheziţii în anumite birouri, se cer anumite situaţii, se verifică documente, se ia filă cu filă, fiecare birou, durează. Am aflat diverse lucruri de la televizor. Eu mă refeream la ceea ce s-a spus în presă. Ce am văzut în presă, 99% nu are nicio legături cu ceea ce se întâmplă în momentul de faţă. Cred că informaţiile nu sunt întocmai cu ceea ce trebuie. Haideţi cu comisioanele şi firmele paravan... Când o să se întâmple şi cu presa din România asupra unor denunţuri, cu toţii o să vă daţi seama că am greşit în societatea românească şi ne ducem la balamuc. Vreau să le mulţumesc domnului Victor Ponta, lui Gabriel Oprea şi Sebastian Ghiţă şi le spun ceea ce îmi doresc ei mie, să li se întâmple lor. Uitaţi-vă cum s-a lucrat până acum. Vor apărea şi anumite întâlniri ale unor persoane. Nu vreţi să vă povestesc de întâlnirea lui Georgescu de la ANI... Ar fi trebuit să păstrez, poate făceam şi eu un denunţ şi cum se stabilesc că parlamentarii să fie incompatibili la ANI. Asta nu este o întrebare logică. Orice om se teme. Un om sănătos la cap se teme de tot ce se întâmplă în România. Mă tem nu pentru cei 1000 de parlamentari, ci pentru cei 20 de milioane de români", a declarat Marian Vanghelie într-o intervenţie telefonică la România TV.

CITEȘTE ȘI: Oana Mizil, mesaj cu subînțeles pentru Ponta: Victore, Victore...

Marian Vanghelie a fost ridicat, joi, de mascaţi într-un dosar privind privind atribuirea de contracte publice în mod ilegal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel