Previziuni astrologice pentru Traian Băsescu, Klaus Iohannis și Victor Ponta în 2015

Astrologii au citit în stele destinul celor mai importanți politicieni români actuali: președintele actual Traian Băsescu, președintele ales Klaus Iohannis și premierul Victor Ponta.  

Potrivit romaniatv.net, astrologul Minerva a relatat că astrele îi prevăd un an bun premierului Ponta. Nu la fel de bune sunt predicțiile pentru președintele Băsescu, care s-ar putea confrunta cu probleme de sănătate în 2015. Cât despre președintele ales Klaus Iohannis, astrologul îi recomandă atenție mărită "la oamenii cu care se înconjoară". 

Victor Ponta, în 2015

Despre destinul lui Victor Ponta în 2015, astrologul Minerva a precizat: "Este susținut să facă ceea ce face și fiți atenți că intră pe număr de vibrație 1 și zic eu va pune în practică o serie de proiecte destul de greu de doborât".

Ce spun astrele despre Traian Băsescu

Previziuni nu tocmai bune pentru Traian Băsescu, care îşi încheie mandatul de la Cotroceni peste o săptămână.

"Nu-mi place harta domnului Băsescu care arată destul de rău și aici mă refer la partea de sănătate, în special, și s-ar putea ca așteptările sale să nu fie chiar atât de susținute precum crede", a precizat astrologul.

Ce sfat are astrologul Minerva pentru Iohannis

În ceea ce îl priveşte pe noul preşedinte, Klaus Iohannis, astrele vorbesc de bani: "Klaus Iohannis este un om foarte prudent și cu un ascendent în Săgetator. Eu spun că este un tip căruia îi place dreptatea, dar să nu uităm că are luna neagră în casa a opta, în casă de bani peste Pluto, ceea ce semnifică o mare plăcere de a lucra cu banul și de a avea bani. Ba mai mult, în conjuncție cu luna neagră natală, sunt lucruri pe care noi nu le știm, sunt lucruri care se ocultează exact cum s-au ocultat și alegerile".

Astrologul Minerva îl mai sfătuiește pe președintele ales Klaus Iohannis, "să fie foarte atent la oamenii cu care se înconjoară".


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel