Preotul Ionel Danci, atacat pe nedrept. Ce făcea în supermarket

Preotul Ionel Danci a fost văzut înt-un supermarket având două coșuri pline de dulciuri, cașcaval și mezeluri.

Apoi, a urmat un val de critici. Unii au spus că este de blamat ce a făcut pentru că suntem în perioadă de post. De fapt, preotul făcea cumpărături pentru copiii nevoiași.

"La cumpărături pentru copiii și familiile sărace de Sfântul Nicolae! Mulțumim din suflet celor care ați contribuit! Cei ce nu ați putut acum așteptăm pentru Crăciun! Cei ce ați putut încă odată mulțumim și vă rog să dați mesajul mai departe pentru cei ce vor și pot! O să facem fericiți mulți copii și săraci! Dumnezeu să vă răsplătească dragostea și binele pe care îl faceți acestor copii și săraci! Puteti trimite dulciuri, alimente, jucării, hăinuțe pe adresa mănăstirea Lipnita. Jud Constanța. Str trandafirilor. Nr 394. Loc Lipnita. Danci Traian (Părintele Ioan)! Pentru mai multe detalii astept sa îmi scrieți în privat!", a scris preotul pe Facebook care a mai zis că i-a iertat pe cei care l-au judecat fără să știe contextul.

[citeste si]

"Iertarea aduce eliberare! Încearcă să rămâi omule drag cu ochii spre Hristos, ancorat bine în credință, raportându-te mereu la Dumnezeu, la iubire și bunătate! Încearcă să înțelegi oamenii așa cum sunt, iar dăcă vrei să se schimbe ajută-i, mijlocește la Dumnezeu să îi ajute în schimbarea lor spre bine! Poate și cei mai apropiați ai tăi, poate și cei mai buni prieteni te vor trăda, judeca sau te vor îndepărta, tu suflete nu uita că sunt oameni și ei, au slăbiciuni și căderi, mâhniri și supărări! Iartă-i suflete drag, doar prin iertare îi poți ajuta! Rugăciunea să nu lipsească din mintea și inima dumneavoastră!", a mai scris Ionel Danci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel