Premierul Marii Britanii îşi va conduce ţara prin iPad

David-Cameron.-s
David-Cameron.-s

Vrei să conduci o țară? Poate din confortul fotoliului? Nimic mai simplu, în scurt timp. Mai trebuie doar să fii premierul Marii Britanii și totul s-a rezolvat. Deocamdată doar lui David Cameron i se pregătește o aplicație pentru iPad prin care va primi toate informațiile de care se presupune că are nevoie, informează Aplicația, care va fi gata în martie, îi va permite premierului să aibă acces la toate statisticile din Regatul Unit, precum cele ale infracționalității sau numărul șomerilor, totul pe iPad-ul personal. De asemenea, aplicației nu-i va lipsi accesul la rețelele sociale ca Facebook sau Twitter. Sunt și acestea bune în timpul ședințelor lungi în care, probabil, se discută acțiunile viitoare privind U.E. sau Marea Britanie.

Precedentul prim-ministru, Gordon Brown, avea doar o adresă securizată de e-mail prin care păstra legătura cu membrii Guvernului și pe care primea informațiile importante. În schimb, pentru transmis mesajelor către consilieri sau membrii Executivului, actualul premier încă folosește hârtia și pixul. În comunicarea cu membrii Parlamentului, Cameron folosește, însă, serviciul de SMS.

Atașamentul lui Cameron față de produsele Apple nu este nou. Într-un interviu din 2010 el explica cum folosește iPad-ul în tandem cu un iMac. “Sunt mândru că am un iMac la care am conectat wireless niște boxe. Pot controla muzica de pe calculator prin iPad”.

Poate că după ce David Cameron își va primi aplicația aceasta va fi disponibilă și celorlalți premieri din lume. Oare lui Emil Boc i-ar da-o ca să vadă și el cum e în lumea celor mari?

Citește și alte știri despre David Cameron:

David Cameron l-a omis pe Putin din lista liderilor cărora le-a trimis felicitări de Crăciun

Coaliţia guvernamentală de la Londra: David Cameron este un trădător

David Cameron dorește garanții pentru Marea Britanie, în cazul unui nou Tratat UE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel