PREMIERĂ. Trei bărbaţi își vor uni legal destinele

Legea nu permite căsătoria între mai mult de două persoane, însă pentru trei bărbaţi, un avocat a găsit o nouă definiție acceptată legal, şi anume: „o uniune patrimonială specială”.

Alejandro Rodriguez, Manuel Bermudez și Victor Hugo Prada sunt cei trei bărbaţi care își vor uni legal destinele în fața unui ofițer al stării civile, după ce Columbia a hotărât să legalizeze căsătoria celor, potrivit The Guardian. În lunile următoare, se va desfăşura ceremonia, prima de acest fel din Columbia și, posibil, din lume.

„Vrem să facem publică această relație", spune Prada, în vârstă de 23 de ani, de altfel cel mai tânăr dintre bărbaţi. „Nu avem niciun motiv pentru a o ascunde", continuă el. „Vrem doar să îi ajutăm pe oameni să înțeleagă că există diferite tipuri de iubire și familii diferite".

Potrivit sursei citate, Bermudez și Rodriguez sunt împreună de 18 ani. Cei doi au mai avut un al treilea partener, Zabala, timp de opt ani, iar în ultimii patru ani li s-a alăturat Prada. Cei patru urmau să se căsătorească, însă Zabala a pierdut lupta cu cancerul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel