Preț energie triplu. Victor Ponta: Numai țepe. Va fi și mai rău

Victor Ponta - Catalin Ivan
Victor Ponta - Catalin Ivan

Prețul energiei electrice a explodat. Costul mediu al unui megawatt/h a atins maximul istoric de 397 lei pe piaţa energiei, stabilind un record de trei ori mai mare decât în 2010. Fostul premier, Victor Ponta, a reacționat pe o rețea de socializare.

”Ieri 7 August Romania a importat energie de aproape 1000 MW ( cea mai mare parte din Ungaria - tara care nu are nici carbune, nici gaz sau centrala nucleara)!

In tot anul 2016 am avertizat Guvernul Tehnocrat ca Sistemul Energetic este in pericol - dar nu aveai cu cine sa vorbesti / dar le-am spus oamenilor ca daca voteaza PSD - Alde o sa se indrepte lucrurile - din pacate e mai rau ca inainte !

Actualul Ministru al Energiei este si mai incompetent, mai mincinos, mai arogant si distructiv decat "Tehnocratii" ( desi credeam ca asa ceva e inposibil????????????)!

Numai tepe - la Cernavoda numai vorbe cu Grupurile 3 si 4, la CEO toti fostii pedelisti sunt inapoi la "jefuiala" la Hidroelectrica nu se mai face nimic ca nu s-a decis Liviu Dragnea cui i-o mai promite contra poze si strangeri de mana!

Asa am ajuns la preturi triple si import de energie !!! Si va fi si mai rau!”, scrie Ponta pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel