Breaz (PSD): România nu are Opoziţie, ci o maşină de înjurat ce poartă cu autocarele o gaşcă să facă lucruri regretabile

Ministrul Culturii, Valer-Daniel Breaz, a declarat sâmbătă, la o întâlnire electorală la Fălticeni, că în România nu mai există Opoziţie, ci doar ''o maşină de înjurat'' care poartă ''nişte găşti'' cu autocarele şi care fac, ''la comandă'', lucruri regretabile, potrivit Agerpres. 

Anumite găşti sunt purtate dintr-o parte în alta, cu autocarele, pur şi simplu coborâţi la comandă din autocar, puşi să înjure, urcaţi din nou în autocar. Unde merge din nou doamna prim-ministru cu echipa de miniştri care am fost, în locul respectiv ne aşteptau din nou şi aşa mai departe. Sunt oameni care n-au nicio viziune. Lipsa de bun simţ este la ea acasă în acele grupuri. Oameni care nu-şi iubesc România. Oameni care nu ţin la această ţară, oameni care fac la comandă aceste lucruri regretabile, a spus Breaz, care zilele trecute a însoţit-o pe premierul Dăncilă în vizitele întreprinse în judeţele Alba, Cluj, Arad şi Timiş.

În opinia ministrului, aceşti oameni, care susţin că sunt activişti în ONG, sunt finanţaţi pentru a distruge tot ce se clădeşte bun în ţară, acest exemplu fiind însă vizibil şi în alte ţări din spaţiul european.

Şi nu numai în România. Sunt mişcări şi în alte ţări ale Uniunii Europene. Vedeţi ce se întâmplă în Franţa. Au fost mişcări şi în Germania şi multe alte ţări europene (...) Sunt oameni puşi care, atunci când ceva merge bine, să încerce să distrugă. De foarte multe ori m-am intersectat cu ei pe lângă Parlamentul României şi în emisiuni televizate. Nu spun nimic niciodată. Au vreo trei-patru fraze în minte, o gândire infantilă, le repetă la nesfârşit. Nu te lasă nici să vorbeşti. Cuvinte calomnioase şi cam atât. Altceva nu fac. Când un grup de pesedişti s-a dus undeva să facă acte de violenţă, să înjure, să se comporte într-un mod josnic faţă de cetăţenii acestei ţări, pentru că suntem toţi români? Niciodată, a argumentat ministrul Breaz.

Alegerile, câştigate de un program coerent

El a spus că PSD a câştigat alegerile cu un program coerent şi realist pe care îl implementează în prezent, iar cei din Opoziţie doar încearcă, fără argumente şi prin fapte de violenţă, să stopeze ce a făcut bun guvernul actual.

PSD a câştigat alegerile în 2016, fiind singurul partid înscris în competiţia electorală ce a avut un program de guvernare. Noi am plecat, sub conducerea preşedintelui Liviu Dragnea şi a echipei ce a muncit la realizarea acestui program de guvernare, şi am pornit cu un program coerent, cu un program realist. Iată că am ajuns într-o situaţie extrem de regretabilă în care nimeni nu mai poate să vină cu argumente şi au trecut dincolo, într-o situaţie penibilă în care nu fac altceva decât s-au transformat în nişte maşini de înjurat. Au trecut la fapte de violenţă, se intensifică tot mai tare şi nu fac altceva decât să încerce prin orice mijloace să stopeze ceea ce face PSD şi guvernul condus de Viorica Dăncilă pentru România, a mai spus ministrul Daniel Breaz. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel