Prăjitură cu mere. Rețeta celor 3 pahare: foarte simplă și rapidă 

Prăjitură cu mere. Rețeta celor 3 pahare - foarte simplă și rapidă. Sursa - Pexels
Prăjitură cu mere. Rețeta celor 3 pahare - foarte simplă și rapidă. Sursa - Pexels

Vrei să prepari o prăjitură gustoasă de mere de casă în doar câteva minute? Ei bine, avem rețeta perfectă. Rețeta pentru această prăjitură cu mere este atât de simplă, încât nici nu trebuie să cântărești ingredientele folosite.

De fapt, trebuie doar să folosești pahare de 200 de grame. Pe scurt, acest deset poate fi pregătit și de cei care nu sunt specialiști în bucătărie.

Gustoasă și foarte moale, această plăcintă cu mere va cuceri pe oricine. Prăjitură cu mere, uimitoare, foarte simplă și foarte rapidă!

Tartă cu banane și ciocolată: un desert uimitor de delicios. Blatul sfărâmicios și umplutura moale te vor cuceri 

Ingredientele de care ai nevoie sunt următoarele:

1 pahar de griș,

1 pahar de făină,

1 pahar de lapte,

1 pahar de zahăr,

30 grame de unt,

5 mere,

1,5 linguriță de praf de copt,

zahăr pudră.

 

Metoda de preparare

 

Mai întâi, adaugăm într-un bol paharul de făină, cel de griș și cel de zahăr. La final adăugăm praful de copt și amestecam cu un tel. Apoi împărțim amestecul în 4 pahare diferite, împărțindu-l evident în părți egale.

Luăm apoi un vas și radem cele 5 mere, fără a le curăța de coajă. Împărțim rezultatul în 3 părți egale.

Clătite din mere și dovlecei. Un desert sănătos și delicios

 

În acest moment luăm o tavă pentru prăjituri, cu diametrul de 20 de centimetri. Începem să introducem, mai întâi, un pahar din amestecul nostru, pregătit anterior, nivelându-l cu o lingură. Urmează un strat de mere rase, care se întind bine pe toată suprafața. Continuăm să alternăm straturile până terminăm cu un ultim pahar din amestec.

Pune usturoiul curățat într-un pahar cu lapte: un truc uimitor la care nu vei renunța niciodată

Cu o scobitoare de frigărui facem câteva găuri pe toată suprafața prăjiturii. Acum a mai rămas să încălzim laptele împreună cu untul. Turnăm laptele și unul topit în tavă.  

Coacem prăjitura, pentru 40 - 50 de minute, la o temperatură de 180 de grade. Când este gata, dacă dorim, o putem decora cu zahăr pudră.

 

 

Nu arunca niciodată cojile de vinete și cartofi noi: rețeta unui aperitiv delicios, cea mai nouă invenție a bucătarilor

 

Irosirea alimentelor este un obicei greșit cu care sunt obișnuiți: unii mai mult, alții mai puțin. Resturile fructelor și legumelor ajung, de obicei, la coș.

Dar iată o rețetă originală, cea mai recentă invenție a experților din bucătărie. Datorita acestui preparat nu vom mai arunca niciodată cojile de vinete și cartofi noi, dar le vom transforma într-un aperitiv delicios.

Biscuiți delicioși, fără coacere. Ai nevoie de trei ingrediente și micul dejun e gata 

Aceste două legume de sezon sunt foarte populare, dar puțini știu că și coaja lor nu este doar comestibilă, ci și delicioasă. Perfectă pentru vară, aceasta este o rețetă rapidă și super ieftină.  

 

Pentru rețeta de astăzi avem nevoie de foarte puține ingrediente:

coji de cartofi în cantitate suficientă;

cojile de vinete după gust;

făină de năut după gust;

făină de griș după gust;

mentă proaspătă;

sare și mentă,

ulei de semințe de floarea soarelui pentru prăjit.

 

Modul de preparare

 

Nu veți mai arunca niciodată cojile de vinete și cartofii după ce veți citi această rețetă delicioasă de aperitiv.  Aperitivul din coji cartofi și vinete  este ceva cu adevărat unic.  

Clătite din mere și dovlecei. Un desert sănătos și delicios

Mai întâi, pregătește aluatul, combinând cele făina de năut și cea de griș. Turnați apă rece și amestecați până când aluatul are o consistență potrivită. Nu trebuie să fie prea lichid.

În acest moment adăugați menta tocată, sarea și piperul. Cojile de vinete și cartofi le spălăm bine și le tocăm. Punem în aluat și cojile de vinete și cartofi și lăsăm aluatul în 10 minute, la congelator.

Ai ars mâncarea? Cu aceste trucuri o poți salva cu ușurință

Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare. Când uleiul este fierbinte, cu ajutorul unei linguri, formați mici clătite pe care le scufundai în ulei. După ce s-au rumenit, clătitele se pun pe un prosop de bucătărie ca să se scurgă de excesul de ulei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel