Povestea lui Hachiko, cățelul care, de două luni, își așteaptă stăpânii lângă casa distrusă în Borodyanka

Povestea lui Hachiko, cățelul care, de două luni, își așteaptă stăpânii lângă casa distrusă în Borodyanka Sursa - Pexels.
Povestea lui Hachiko, cățelul care, de două luni, își așteaptă stăpânii lângă casa distrusă în Borodyanka Sursa - Pexels.

În Borodyanka, din regiunea Kiev, distrusă de ocupanții ruși, locuitorii au observat un câine negru, care își aștepta stăpânii în fiecare zi. Cățelul a fost poreclit Hachiko.

Voluntarii organizației de protecție a animalelor „ZooPatrol” au postat pe rețelele de socializare un videoclip cu un patruped, care își așteaptă stăpânii.

„L-am găsit pe Hachiko din Borodyanka! Așteaptă de două luni în frig, ploaie și vânt lângă intrarea în casa în care nu mai locuiește nimeni!  Vecinii au spus că au vrut să ia câinele, dar acesta a fugit și s-a întors mereu acasă”, au povestit activiștii pentru drepturile animalelor, transmite Ukrainska Pravda.

Oamenii care locuiesc în apropiere nu mai încearcă să îmblânzească câinele. În schimb, vin să-l hrănească și să-l mângâie. 

Citeste si.  Povestea tristă a unui băiețel din Mariupol: Și-a ținut mama rănită în brațe, până femeia și-a dat ultima suflare. Zelenski l-a vizitat

Activiștii pentru drepturile animalelor spun că stăpânii cățelului nici nu au unde să se întoarcă. Casa, lângă care patrupedul Hachiko își petrece zi și noapte așteptându-și familia, s-a transformat într-o ruină.

Potrivit voluntarilor, aceștia nu au reușit să afle ce s-a întâmplat cu foștii proprietari ai cățelului.

"Dacă îl recunoașteți pe acest patruped, scrieți-ne! Vrem ca povestea lui să aibă un final fericit! Hachiko, rezistă, te rugăm!", au scris activiștii pentru drepturile animalelor de la „ZooPatrol”.

Vedeți și: Ucraina marchează în RĂZBOI: Înfrângere pentru Rusia în Harkov. Militarii ucraineni au recâștigat FRONTIERA

Hachiko a devenit un simbol al loialității și devotamentului: în Japonia, un patruped și-a așteptat, timp de 9 ani, stăpânul său, care a decedat.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ЗооПатруль UA (@zoopatrul.ua)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel