Ponta și Negoiță ar putea reveni în PSD. Chirieac arată principalele piedici

Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu
Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu

Victor Ponta, Robert Negoiță şi Valeriu Zgonea ar putea reveni în PSD. Marcel Ciolacu ar vrea să anuleze excluderile din epoca Dragnea, potrivit unor surse politice citate de Antena 3.

"Sunt mulţi cei care s-au întors. Problema e opoziţia din interiorul PSD"

"Sunt mulţi cei care s-au întors. Exemplul cel mai puternic este fostul premier Mihai Tudose. Dacă au vrut să se întoarcă, nu i-a împiedicat nimeni. Este greu să te dea afară din partid. Practic, toţi care au vrut să plece au plecat, nu că au fost daţi afară. La Robert Negoiță, ar fi o mare problemă cu doamna Gabriela Firea. Au existat acuzaţii vizavi de rezultatul alegerilor de anul trecut - că, dacă Robert Negoiță nu ar fi făcut alt partid, nu ştiu ce s-ar fi întâmplat - el fiind un primar excelent. A fost şi reales şi înţeleg că are mari probleme cu Consiliul care îi blochează investiţiile.

În privinţa domnului Victor Ponta... Este foarte vizibil, el va comunica în permanenţă. Venirea sa înapoi în PSD ar putea deranja mai mulţi lideri şi, în principal, probabil, pe Mihai Tudose, cel care este europarlamentar la Bruxelles, fiindcă nu s-a dus Victor Ponta acolo, după alegerile europarlamentare din 2019.

Valeriu Zgonea ştiam că are nişte probleme cu justiţia. Sper foarte mult că şi le-a rezolvat, că erau nişte aberaţii şi în cazul domniei sale. Asta ca să vorbim despre cele trei personalități.

Problema e în PSD sau opoziţia din interiorul PSD. Problema nu este că oamenii ăştia nu ar dori să se întoarcă", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3.

Te-ar putea interesa şi Mai mulți miniștri, convocați de Iohannis. Ciolacu: Nu sunt curios de ceea ce au vorbit

Marcel Ciolacu, despre o posibilă demisie a lui Alexandru Rafila 

"Eu nu am avut nicio discuție cu domnul Alexandru Rafila despre demisie”, a spus Marcel Ciolacu, miercuri seară.

Președintele PSD a respins zvonurile conform cărora este deranjat de creșterea în popularitate a ministrului Sănătății, Alexandru Rafila.

"Nu-i adevărat... Fac ce pot să comunice foarte bine, să depășească acest impas de credibilitate între instituțiile statului și cetățeni”, a explicat, la România TV, președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel