Mai mulți miniștri, convocați de Iohannis. Ciolacu: Nu sunt curios de ceea ce au vorbit

Foto: Facebook Guvernul României
Foto: Facebook Guvernul României

Marcel Ciolacu a reacționat, după ce mai mulți miniștri au fost convocați la întâlnire cu Klaus Iohannis.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat dacă e normal ca președintele României să fie implicat în problemele Guvernului și să-i convoace pe miniștri.

Totul vine după ce au apărut mai multe informații conform cărora mai mulți miniștri din Guvernul Ciucă au fost convocați la întâlnire cu președinteleRomâniei, Klaus Iohannis.

Liderul PSD a răspuns că a fost și el informat de întâlnire.

"Acum nu știu în ce termeni constituționali s-a discutat (cu președintele României – n.red) dar pe miniștri presupun că premierul i-a convocat. Miniștrii PSD mi-au spus că vor avea această întâlnire.  Nu sunt curios de ceea ce au vorbit", a declarat Marcel Ciolacu, care a mai subliniat că dacă e președintele PSD nu înseamnă că e îndreptățit să știe ce discuții au avut miniștrii cu președintele Iohannis și că nu e curios ce au discutat.

"Ceea ce mă interesează pe mine este să avem un Guvern eficient și să realizăm asta, că deocamdată mai avm de muncit la aspectul acesta. Probabil că la întâlnirea cu președintele a fost vorba despre o simplă informare. Mai important este să vedem  ce facem cu legea energiei, pentru că nimeni nu e mulțumit cum funcționează aceasta. Am solicitat deja o întâlnire să vedem ce se întâmplă, să facem modificări ca plafonarea facturilor să fie cât mai eficientă…", a completat Marcel Ciolacu, invitat la România TV.

Ciolacu, despre demisia lui Alexandru Rafila: Nu am vorbit niciodată despre așa ceva

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că nu a discutat niciodată despre demisia ministrului Sănătății, Alexandru Rafila.

„Eu nu am avut nicio discuție cu domnul Alexandru Rafila despre demisie”, a spus Marcel Ciolacu, miercuri seară.

Mai mult, președintele PSD a respins zvonurile conform cărora este deranjat de creșterea în popularitate a ministrului Sănătății, Alexandru Rafila.

„Nu-i adevărat... Fac ce pot să comunice foarte bine, să depășească acest impas de credibilitate între instituțiile statului și cetățeni”, a continuat președintele PSD, Marcel Ciolacu, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel