Ponta: Nu-l susțin pe Cernea, dar nu știam că România este sediul moralității

ponta si antonescu dece
ponta si antonescu dece

Liderii USL, Crin Antonescu și Victor Ponta, au declarat amândoi că nu susțin inițiativa deputatului Verzilor Remus Cernea privind parteneriatul civil între heterosexuali și homosexuali, punctând că fiecare parlamentar are dreptul la inițiativă.

"Propunerea domnului Cernea este a lui, proprie și personală, totuși când l-am acceptat pe Remus Cernea în USL nu eram străin de gândurile sale și de mentalitatea sa. Este totuși de apreciat că cineva are curajul să ridice aceste subiecte. În alte țări discuția este mult mai puțin pasională. Nu știam că sediul moralității este în România. Nu îl susțin pe domnul Cernea în demersul său, dar nici nu o să particip la lapidarea dânsului", a declarat Victor Ponta.

Crin Antonescu a spus că nu-l susține pe Remus Cernea dar militează pentru dreptul oricui de a spune ce crede.

"Fiecare parlamentar are dreptul să propună orice. Parlamentarii de asta există. Dreptul la inițiativă parlamentară de aceea este dat. Ne scandalizăm prea ușor și eu cred că aceste propuneri trebuie tratate cu decență, calm și spirit democratic. Nu îl susțin pe domnul Cernea și eu cred în Dumnezeu, dar nu e normal să sar la domnul Cernea, care se declară ateu. Nu susțin inițiativele, dar susțin dreptul oricui de a spune ce crede", a declarat liderul liberal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel