Ponta: Mai fac politică 25 de ani. România să voteze "pro" . Mesaj cu subînțeles?

Victor Ponta spune că are de gând să mai facă politică încă 25 de ani și că așteaptă cu nerăbdare momentul în care România va vota "PRO" și nu contra, pentru că acest tip de vot a provocat dezamăgire.

"Recunosc faptul ca aceasta caracterizare facuta de "insasi" Doamna Ene Dogioiu : " USR nu a fost nimic altceva decat un PPDD al intelectualilor" este categoric cea mai inspirata si mai sugestiva dintre toate cele facute de la aparitia pe scena politica a acestei miscari.
Si mai recunosc faptul ca inca mai sper sa traiesc in Romania care va vota si "PENTRU" nu doar "CONTRA" ceva. De fiecare data (si in tara noastra si in lume) voturile masive "contra" cuiva/ ceva care au ignorat lipsa de calitati, de competenta si de viziune a contracandidatului s-au terminat cu mari dezamagiri.
Ma gandesc sa mai fac politica in Romania inca 25 de ani/ asa ca am timp sa imi vad dorinta de a vota "pentru" ( sau "pro" ceva) implinita" a scris Victor Ponta pe contul său de socializare.

În închiererea postării, fostul premier subliniază cuvântul PRO într-un moment în care prietenul său Daniel Constantin și-a lansat oficial partidul Pro România, iar viitorul său în PSD rămâne incert. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel