Ponta își pune miniștrii la treabă și în week-end

Premierul Victor Ponta își dorește ca delegația FMI, așteptată la începutul lunii ianuarie, să găsească finalizat bugetul aferent anului 2013, drept pentru care le-a cerut miniștrilor să lucreze inclusiv în acest ultim week-end din acest an.

”Joi, pe data de 3 (ianuarie 2013, n.red.) ne revedem în prima ședință a anului 2013, pregătiți pentru buget și FMI, și pentru ceea ce urmează la începutul anului”, le-a spus Ponta miniștrilor în ședința de Guvern de joi.

Premierul le-a cerut miniștrilor să lucreze în continuare la situația bugetului, astfel încât la sosirea delegației FMI totul să fie pregătit, iar după aceea să fie trimis spre aprobare în Parlament.

”După ședința de Guvern (de astăzi, n.red.), toată lumea, tot week-endul, stă și lucrează. Până joia viitoare (3 ianuarie, n.red.) sper ca Finanțele și cei care lucrează la buget să fie foarte avansați și asta înseamnă că până când vine delegația FMI, toată lumea lucrează să avem bugetul pregătit pentru data de 7 ianuarie. Nu știu dacă vine chiar pe 7 (...) important este că între 7 și 10 ianuarie să aveți toți miniștrii pregătit bugetul pentru 2013, inclusiv cu discuțiile pe care le avem cu partenerii noștri internaționali și vă pregătiți și pentru discuțiile din Parlament”, a adăugat șeful Executivului, citează NewsIn.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel