Ponta, întrebări în rafală după tragedie

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Victor Ponta, preşedintele Pro România, reacţionează după ce PSD a anunţat că va suspenda activităţile de campanie electorală, după incendiul de la ATI. 

"Și cu ce îi ajută pe oameni că voi nu mai faceți campanie acum? Ajută victimele și rudele lor cu ceva? Îl ajută pe medicul erou care ( la 5 ani după “Colectiv”) trebuie transportat în afară țării pentru îngrijiri medicale? Îi ajută pe bolnavii mutați forțat de la Piatra Neamț la Iași unde condițiile sunt la fel de rele?

Sau, prin anunțul că opriți campania, vă faceți și voi campanie pe tragedia oamenilor?

1. Credeți că așa uită oamenii că după ce am demisionat eu din functie după tragedia de la “Colectiv” ( spre bucuria lui Dragnea și a “securiștilor” de pe lângă el - toți rămăși și acum în conducerea Partidului ) l-ați votat pe Cioloș - care bineînțeles nu a făcut nimic să îmbunătățească Sistemul de Sănătate ?

2. Credeți că așa uită oamenii că ați avut Guvernele Grindeanu, Tudose și Dăncilă în care NU s-a făcut niciun spital nou? Că ați abandonat proiectul spitalelor regionale doar pentru că erau promovate de Corina Crețu ?

3. Credeți că așa uită lumea că l-ați votat pe Orban, Tătaru și guvernul lui de incompetenți și hoți - care acum se spală pe mâini de orice responsabilitate și aruncă toată responsibilitatea pe Arsene și PSD care au condus CJ Neamț în ultimii ani?

4. Credeți că așa uită lumea că ați luat un ticălos incompetent de la PNL (în 2019 se pupa cu Orban și Rareș pe scenă) și l-ați pus manager la Spitalul Morțîi? După ce PNL pusese înainte un patron de Pompe Funebre?

5. Credeți că așa uită lumea că ați inițiat legea privind Alegerile Locale în 27 Septembrie mână în mână cu PNL? Și că acum v-ați prefăcut la Senat că nu mai puteți schimba dată Alegerilor Parlamentare? Și plângeți cu lacrimi de crocodil pe umărul celor îmbolnăviți de Covid din cauza campaniilor electorale?

6. Credeți că așa uită lumea că o armată de doctori sunt în campanie și la televiziuni pentru interesul vostru politic în loc să trateze bolnavii în Spitale? Poate acum îi trimiteți înapoi la munca lor - mult mai importantă decât aceea de agent electoral sau de parlamentar

De la Cioloș și Orban nu aveam absolut nicio așteptare/ nu i-a interesat niciodată Sistemul de Sănătate - doar voturile și pozițiile lor bănoase la Bruxelles sau la Palatul Victoriei! De la USR nici atât - acum au uitat brusc cum “corupția ucide” / și că au avut Guvernarea și în 2016 și în 2020 și au făcut fix NIMIC din ce criticau la mine! De la Iohannis nu mă așteptam deloc să ceară demisia Guvernului - cum a făcut acum 5 ani - când a fost vorba de un club privat , nu de un spital public !

Dar de la voi oamenii așteptau soluții și sprijin - nu să vă opriți campania!

Incompetența ucide - dar ipocrizia și fariseismul vostru sunt la fel de nocive!

Mai bine faceți campanie și spuneți cum o să faceți după 6 Decembrie exact ce NU ați făcut deloc în ultimii 5 ani! Eu nu vă cred - dar mai găsiți voi ceva naivi!", a scris Victor Ponta pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel