Urmărește emisiunea live


Ponta: După ce "tehnocrații" îl vor da afară pe Arafat, să ne ferească Dumnezeu...

Fostul premier Victor Ponta își exprimă susținerea față de secretarul de stat în MAI Raed Arafat, menționând că în tragedia de la Colectiv SMURD și fondatorul acestei instituții au făcut "ce era omenește posibil", dar în loc să li se mulțumească, sunt acuzați "de toate prostiile".

"Dincolo de antipatia pe care a generat-o Raed Arafat (prin faptul ca i-a rezistat lui Băsescu în 2012, pentru că afectează diverse interese private, pentru că are propriile greșeli și încăpățânări) aș vrea să transmit românilor care încă gândesc cu mintea lor următoarele: SMURD — (al cărui principal fondator și promotor este Raed Arafat) este una din puținele instituții din România care funcționează la standarde internaționale, singura instituție apreciată unanim în lume și la care state străine extrem de bogate și avansate se raportează ca și reper de profesionalism și eficiență", a scris Ponta, joi, pe Facebook.

El spune că în cei aproape patru ani de guvernare a sprijinit necondiționat activitatea SMURD și pe Raed Arafat personal. Îi apreciez și am văzut de multe ori cât de important este un sistem de intervenții în situații de urgență într-o societate modernă.

[citeste si]

Și în tragedia de la 'Colectiv' (...), și în fiecare minut din cele 24 de ore din cele 365 de zile ale anului Arafat și SMURD au făcut ceea ce era omenește posibil să salveze vieți (opinie exprimată public de toți experții internaționali care au analizat situația) — și pentru asta, în stilul clasic României de azi, în loc să le mulțumim îi murdărim și acuzăm de toate prostiile. După ce "tehnocrații" (...) îl vor da afară pe Arafat să ne ferească Dumnezeu de prima situație de urgență (...) pregătiți-vă pentru ce e mai rău!", mai scrie fostul premier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel