Ponta: Băsescu, populist, speculează tragedia oamenilor

Victor Ponta 3
Victor Ponta 3

Vicepremierul Liviu Dragnea și autoritățile locale trebuie să găsească rapid o soluție pentru câinii fără stăpâni, a anunțat Victor Ponta, care a amintit că un fost primar general al Capitalei a promis să rezolve problema maidanezilor, dar n-a făcut nimic, deși, între timp, a ajuns șef de stat.

”Problema câinilor fără stăpân într-adevăr e o problemă gravă, care nu mai poate fi pur şi simplu uitată. Mi-aduc aminte că în urmă cu 14 ani un primar general al Capitalei ne-a anunţat că rezolvă problema câinilor vagabonzi. Între timp a fost şi preşedinte, n-a făcut nimic. S-a trezit aseară, speculând tragedia unei familii, să ne dea o dispoziţie”, a declarat Ponta, citat de Agerpres, la începutul ședinței de guvern, cu referire la președintele Traian Băsescu.

La fel ca în cazul accidentului din Muntenegru, Ponta îl acuză pe șeful statului că speculează politic tragedia unor oameni. ”O să-l rog pe domnul vicepremier Dragnea, consultându-se în aceste zile cu reprezentanţii autorităţilor locale, să participe la dezbateri şi să avem o soluţie rapidă, dar şi eficientă. Altfel, de populism pe tragedia oamenilor avem de 14 ani şi sunt mai mulţi câini decât atunci când ne-a promis domnul Băsescu că nu vor mai fi câini. Dacă în 14 ani n-a făcut nimic, sper, domnule vicepremier, împreună cu reprezentanţii autorităţilor locale, în Parlament, luni, să găsiţi cea mai corectă soluţie în zilele următoare”, a adăugat premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel