Ponta: Băsescu încă nu a plătit penal pentru relele făcute României

Premierul Victor Ponta a declarat că Traian Băsescu încă nu a plătit "cu adevărat" pentru "relele făcute României", ca răspuns la afirmația făcută aproape simultan de fostul președinte la un alt post de televiune, conform căreia prim-ministrul și președintele Iohannis nu-l vor în politică.

"Cred că Traian Băsescu nu a plătit cu adevărat pentru toate relele pe care le-a făcut României şi cred că trebuie să plătească. Şi aici mă refer atât politic cât şi penal pentru că atunci când oamenii spun «dreptate până la capăt» nu se mulţumesc doar cu Elena Udrea", a declarat Ponta, luni seară, la România Tv.

Premierul nu crede în ideea unor alegeri anticipate, promovată de liberali.

"Vă spun foarte direct: când au fost alegeri anticipate în România, din 1989 până acum? E foarte bine dacă PNL își face un program de guvernare și pregătește oamenii şi participă la alegeri în 2016 cu un program. E un lucru normal și democratic (...) Dacă am face anticipate pentru Parlament, le-am face pe legea actuală, şi atunci toată discuţia că schimbăm modul de alegere al Parlamentului, al Consiliilor Judeţene, ar fi o păcăleală. Ori eu nu cred că PNL vrea să păcălească oamenii (...) Deci toată discuția asta cu anticipate e o gogoașă", a afirmat premierul.

"Cred că Iohannis nu e interesat deloc să rămân în politică, a declarat Băsescu. Ponta nu e interesat deloc să rămân în politică, aici mă refer și la cei din jurul lor. Nu știu de ce ar fi interesată doamna Macovei să rămân în politică, dar nu o suspectați că ea trimite golanii ăștia să fluiere. Eu sunt un cetățean liber care e fluierat de niște golani, nu mai sunt președinte. (...) Hai să le spunem derbedei plătiți", a adăugat Băsescu, care a fost huiduit la intrarea în sediul B1TV.

Băsescu: Putin nu poate fi oprit. Va ajunge la gurile Dunării

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel