Ponta acuzat de plagiat în Nature, după ce Băsescu a pus tema pe agenda publică

ponta plagiat
ponta plagiat

Revista Nature susţine că premierul Victor Ponta este acuzat că ar fi plagiat lucrarea sa de doctorat publicată în 2003. "Nature a văzut documente compilate de un denunţător anonim care arată că mai mult de jumătate din teza de 432 de pagini în limba română a lui Ponta consta în texte duplicate", se arată în articolul din Nature. Subiectul tezei de doctorat a lui Ponta a fost pornit chiar de preşedintele Traian Băsescu, în cele două discursuri de săptămâna trecută.

În cele două discursuri consecutive Băsescu l-a numit de opt ori pe Ponta "doctor Ponta" sau "doctor făcut de Adrian Năstase".

"Primul-ministru este acuzat că a copiat pasaje mari din publicaţii anterioare fără citarea corectă. Dacă acuzaţiile vor fi dovedite, ar putea provoca o presiune publică asupra lui Ponta să demisioneze, spun insideri politici", se mai arată în articolul din Nature.

"Acuzaţiile ridică noi semne de întrebare legate de capacitatea guvernului de a lupta împotriva corupţiei în educaţie", scrie in articolul din Nature.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel