Poliţia Română face din nou angajări din sursă externă. Aprope 2.400 de posturi disponibile

Polițiști - imagine simbol
Polițiști - imagine simbol

Poliția Romînă anunţă că începe o nouă etapă de nagajări din sursă externă. Angajările se fac în programul de reducere a deficitului de personal cu care se confruntă întreg MAI şi scoate la concurs 2.397 posturi, dintre care 2.303 sunt pentru structurile de ordine publică, poliţie rutieră, poliţie transporturi şi conductori de câini.

Înscrierile pentru posturile disponibile se pot face în perioada 3 - 7 octombrie la Poliţia Capitalei şi la fiecare inspectorat judeţean de poliţie, conform detaliilor anunţate pe site-urile proprii unde sunt disponibile, de asemenea, bibliografia şi regulamentul de organizare a concursurilor, anunţă Poliţia Română.

Dintre cele 2.397 posturi, 2.303 sunt pentru încadrare directă de agenţi în structurile de ordine publică, poliţie rutieră, poliţie transporturi şi conductori câini, iar celelalte 94 sunt pentru reîncadrarea ofiţerilor şi agenţilor de poliţie, care au avut calitatea de poliţişti şi au fost disponibilizaţi, şi-au dat demisia sau au plecat din cauza unor probleme temporare de sănătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel