Polițiștii au descins la nunți și botezuri. 53 de percheziţii1

Poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor din cadrul IPJ Mureş derulează, marţi, 53 de percheziţii domiciliare într-un dosar de evaziune fiscală privind evenimente festive - nunţi, botezuri, petreceri private, fiind verificate astfel 15 societăţi care administrează 23 de restaurante şi săli de evenimente festive din judeţ. 

Potrivit unui comunicat al IGPR transmis AGERPRES, din cercetări a reieşit că în perioada 2015 - 2016 cele 15 societăţi comerciale nu ar fi înregistrat în totalitate, în evidenţa contabilă, veniturile obţinute din organizarea acestor evenimente cu circuit închis.

În cauză există suspiciuni cu privire la comiterea infracţiunii de evaziune fiscală prin omisiunea, în tot sau în parte, a evidenţierii în actele contabile ori în alte documente legale, a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale, potrivit sursei citate.

De asemenea, 23 de persoane au fost aduse la audieri, iar până la acest moment al anchetei prejudiciul încă nu a fost stabilit. La acţiune au participat 105 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, precum şi jandarmi din cadrul I.J.J Mureş şi de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Regele Ferdinand Tg-Mureş, acţiunea fiind derulată sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, mai menţionează comunicatul IGPR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel