PNL cere demisia ministrului de interne şi a lui Dragnea: PSD, grup infracţional organizat

Raluca Turcan a cerut demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru modul în care instituţia pe care o conduce a acţionat la protestul din 1 februarie, dar şi a lui Liviu Dragnea.

'PSD s-a transformat într-un grup infracţional organizat. România asistă în momentul de faţă la o lovitură a unui grup împotriva echilibrului instituţional. Modul în care PSD a ales să se comporte dezechilibrează ordinea de stat. Chiar dacă ai obţinut peste 40% în alegeri nu înseamnă că ai dreptul să foloseşti majoritatea parlamentară, instituţiile statului în avantajul unui grup de potentaţi politici. România are cetăţeni mulţi şi cinstiţi, care aşteaptă ca legea să fie respectată. E un abuz de putere, un abuz în funcţie pe care chiar PSD l-a dezincriminat prin ordonanţele ruşinoase', a declarat Turcan, într-o conferinţă de presă, la Palatul Parlamentului. Ea a cerut Guvernului Grindeanu să abroge 'ordonanţele ruşinoase' şi 'să nu destabilizeze ordinea instituţională'. Liderul liberalilor a solicitat şi demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, arătând că 'a minţit şi a pus în pericol viaţa cetăţenilor'.

'Un ministru care a demonstrat că urmăreşte ordinele de partid, că ignoră informaţii serioase primite de la instituţii ale statului doar pentru a răspunde cerinţelor principalului avantajat de acest demers făcut de către Guvernul Grindeanu. Principalul avantajat şi singurul câştigător e Liviu Dragnea. Avem un câştigător, Liviu Dragnea, şi o ţară care pierde. E vital ca în următoarele zile să avem demisia lui Liviu Dragnea. E un mesaj pe care îl dau miile de cetăţeni din această ţară, e un mesaj care e pe buzele miilor de cetăţeni dezamăgiţi de ceea ce s-a întâmplat în România în ultimele zile', a adăugat preşedintele PNL, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel