Ploaie de bani pe o autostradă din SUA. Ușile unei furgonete blindate s-au deschis și au căzut mii de bancnote

Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay
Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay

 Mii de bancnote au ajuns pe o autostradă San Diego, California, după ce ușile remorcii s-au deschis. Zeci de şoferi au blocat drumul, în dorinţa de a aduna cât mai mulţi bani de pe asfalt, iar doi oameni au fost arestați.

O dubă plină cu bani a pierdut mii de bancnote pe o autostradă de lângă San Diego, California. Două persoane au fost arestate la sosirea poliției, după ce au încercat să fugă cu sume foarte mari de bani adunate de pe șosea. 

„Ploaia” bruscă de bani a fost provocată de deschiderea ușilor unei remorci ce era cuplată la o dubă blindată. Totul s-a întâmplat lângă San Diego, nu departe de graniţa cu Mexic. Pe imaginile publicate de televiziuni se pot vedea zeci de şoferi, cu maşinile parcate, disperaţi să strângă cât mai mulţi bani.

În imaginile surprinse la fața locului de influencerița Demi Bagby se poate vedea drumul blocat, cu trecători alergând și strângând bancnote de 1 și 20 de dolari. „Acesta este cel mai nebunesc lucru pe care l-am văzut vreodată”, spune ea în clip.

Visul oamenilor, spulberat rapid. Au fost obligați să returneze banii

Visul oamenilor, mai ales al celora care au apucat să adune sume mai mari de bani a fost spulberat rapid. Autoritățile au făcut apel public pentru cei care au luat banii de pe șosea să vină și să-i predea. Oamenii s-au speriat și se pare că s-au conformat rapid.  

Oficialii poliției autostrăzii au spus că FBI-ul s-a implicat și i-au îndemnat pe cei care au luat bani să se prezinte la sediul poliției pentru a preda bancnotele culese de pe șosea. Ofițerul Bettencourt a spus că oricine s-a oprit pentru a ridica bani „s-ar putea confrunta cu acuzații”. 

„Dacă o grămadă de televizoare cad dintr-un camion pe autostradă, nu poți pur și simplu să cobori și să iei televizoarele”, a mai spus acesta pentru ziarul San Diego Union-Tribune .

Oficiali ai poliției au declarat vineri după-amiază că foarte multe persoane au returnat la poliție banii pe care i-au luat de pe autostradă. 

„Oamenii aduc foarte multe bancnote”, a spus reprezentantul poliției, fără să dea o cifră exactă: „Oamenii vin cu o grămadă de bani”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel