Pleșoianu, SCANDAL în Parlament: Încetați cu ȚOPAIALA penală

Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu

Liviu Pleșoianu, deputat PSD, i-a spus lui Cezar Preda (PNL), în ședința comună a Senatului și Camerei Deputaților României din 7 noiembrie 2017, să înceteze cu țopăiala penală.

Replica social-democratului a venit după ce deputatul PNL a zis că nu mai are sens ca activitatea Comisiei parlamentare de anchetă, privind alegerile prezidențiale 2009, să continue: "Participarea PNL la comisia de anchetă a fost totală. Parlamentul trebuie să știe exact ce s-a întâmplat în 2009, iar activitatea comisiei s-a desfășurat și pe timpul vacanțelor parlamentare la care noi am fost prezenți. Am observat, cu părere de rău, că de fapt, scopul acestei anchete se depărtează de subiectul pentru care a fost constituită: de a afla adevărul despre alegerile prezidențiale din 2009.

Prin dorința de a menține agenda publică focusată pe Laura Codruța Kovesi, orice altă conotație a activității acestei comisii pică în desuet pentru că nu mai am avem ce audia. Începem să îi rechemăm pe oamenii pe care deja i-am audiat. Au venit oameni care nu au nicio legătură cu ancheta și au început să-și verse frustrările personale și spiritul de revanșă. Din acest motiv, vă propun să închidem această anchetă. Să nu ținem agenda publică numai în dorința noastră de a fixa anumiți responsabili din România".

În replică, Liviu Pleșoianu i-a spus lui Cezar Preda că ar fi mai bine să înceteze cu țopăiala penală.

"Există toate rațiunile ca această comisie să-și continue activitatea și pentru a o reinvita pe Laura Codruța Kovesi", a zis deputatul PSD. 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel