Pleșoianu, REACȚIE VIRULENTĂ după ce Kovesi a refuzat să vină în Parlament: Iau în calcul ASTA

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a făcut primele declarații după ce procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a refuzat, pentru a treia oară, să se prezinte în fața Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009. 

Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009 a decis să-l sesizeze pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, cu privire la absența Laurei Codruța Kovesi la audieri. 

Deputatul PSD a precizat ”Colegii au considerat că e bine să lase la latitudinea ministrului Justiției. Din punctul meu de vedere, e singura variantă de luat în calcul având în vedere că doamna Kovesi încalcă repetat Constituția României și hotărârile CCR. Deci rămâne de văzut cum va acționa dl Tudorel Toader de aici înainte. O să scriem clar că a fost încălcată o hotărâre a CCR. Colegii de la PNL și de la USR au încercat în mod constant, ca și acum, în ședință, au încercat să fie avocații doamnei Kovesi, fie prin neprezentare repetată, cum face dl Goțiu, care nu vine le ședințe, dar apare la televizor imediat după aceea”. 

”Eu NU a votat pentru, am votat împotriva acestei solicitări, consider că am fost sfidați destul de trei ori, acum să ne apucăm să-i trimitem iar scrisori consider că e sub demnitatea Parlamentului”, a subliniat Liviu Pleșoianu. 

Pleșoianu, plângere pe numele lui Kovesi

Deputatul PSD a subliniat că scrie negru pe alb în regulamentul comisiei că se pentru obstrucționarea activității se pot sesiza organele penale. 

Atenționat că poate depune plângere în nume propriu, Liviu Pleșoianu a afirmat: ”Iau în calcul foarte serios asta. Dacă membrii comisiei au considerat că nu este necesar, o să mă consult și eu cu un avocat și o să vedem ce facem mai departe, lucrurile nu pot să rămână așa”.   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel