Piața Universității a fost ocupată din nou vineri seară

Aproximativ 350 de persoane s-au adunat vineri seară în Piaţa Universităţii din Bucureşti, pentru un concert dedicat victimelor incendiului din clubul Colectiv.

La trei săptămâni de la tragedia în urma căreia şi-au pierdut viaţa 58 de persoane, iar alte aproximativ 150 au fost rănite, tineri cu chitare au cântat în centrul Capitalei piese semnate de Valeriu Sterian, Leonard Cohen, Pink Floyd, Metallica, Phoenix şi Cargo.

Concertul, anunţat pe Facebook, a început în jurul orei 19.30, când tinerii s-au adunat în Piaţa Universităţii. De jur împrejurul lor au fost candele aprinse şi mai multe bannere cu mesaje de protest, potrivit antena3.ro.

[citeste si]

De asemenea, persoanele prezente au venit pregătite cu versurile pieselor anunţate pe pagina de Facebook a evenimentului, pentru a-i putea acompania pe cântăreți.

"Muzica ne-a scos în strada, muzica ne va ţine în stradă. Fără scene şi amplificare. Unplugged. Multe chitare, voci bune şi linişte pentru a se auzi. Pentru a ne auzi suferinţa, pentru a ne plânge morţii, a ne ruga pentru supravieţuitori şi a celebra viaţa" - acesta a fost mesajul transmis pe contul de Facebook al comunităţii ColectivUnplugged, de care tinerii ce s-au adunat în Piaţa Universităţii au încercat să ţină cont.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel