Peste 400 de persoane au fost reținute în urma protestelor din Minsk

Peste 400 de protestatari au fost reținuți la Minsk. 150 de mii de oameni au manifestat în stradă.

Peste 400 de protestatari au fost reținuți la Minsk, transmite Ministerul Afacerilor Interne din Belarus, scrie Interfax. Ministerul a confirmat, de asemenea, că poliția din Minsk a tras un avertisment împușcat în aer dintr-un pistol cu ​​pompă.

"Ofițerii de poliție au reținut mai mulți participanți activi pe bulevardul Pobeditelei. În acel moment, alte persoane din acțiunea de protest, cel puțin o sută de persoane, au încercat să le combată. Pentru a preveni acțiuni ilegale, un foc de avertizare a fost tras în aer dintr-un pistol cu ​​pompă", a spus departamentul.

Un corespondent Interfax a raportat că un bărbat necunoscut îmbrăcat în camuflaj negru și având o mască de pasăre pe față a deschis focul în aer dintr-o armă în apropierea Minsk Arena. După împușcare, protestatarii au fugit.

Duminică au avut loc noi proteste în capitala Belarusului. Numărul participanților săi a depășit la un moment dat 150 de mii de oameni. De săptămâni bune oamenii continuă să iasă în stradă pentru a cere anularea rezultatului alegerilor în urma cărora Lukașenko a devenit din nou președinte.

Марш у Мінску.13 верасня 2020

Publicată de Alena Paŭłoŭskaja pe Duminică, 13 septembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel