Pentru persoanele îmbrăcate în ii, acces gratuit la Târgul Drăgaica

ie
ie

Pentru persoanele îmbrăcate în ii a fost acces gratuit la Târgul Drăgaica.

Câteva sute de persoane îmbrăcate în tradiţionalele ii româneşti au participat, duminică, având acces gratuit, la Târgul Drăgaica-Iarmafest 2018, desfăşurat la Buzău. În a 15-a zi a Târgului Drăgaica, supranumit târgul dintre ţări, atestat documentar în urmă cu 240 de ani, pe scena de spectacole au urcat unii dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului, Lucia Dumitrescu, JASP Band, Alina Eremia şi Smiley. 

'La cel mai mare târg de vară din sud-estul României, toate persoanele care au purtat duminică mândra cămaşă românească au intrat gratuit. În acest fel am cinstit frumoasa bluză tradiţională românească şi pe purtătorii ei, adevăraţi păstrători de tradiţie', a declarat primarul municipiului Buzău, Constantin Toma. Potrivit sursei citate, în cele 15 zile de spectacole, pe scena din Târgul Drăgaica au urcat zeci de interpreţi de muzică populară şi uşoară.

'La ediţia cu numărul 240, târgul Drăgaica se poate considera unul dintre cele mai renumite târguri tradiţionale din ţară, un festival de succes, dar şi o mare şansă pentru promovarea muzicii de calitate, a tradiţiilor şi meşteşugurile tradiţionale', a menţionat sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel