Patriciu Achimaş-Cadariu este nominalizarea pentru Ministerul Sănătății

Andrei Baciu, ministrul propus al Sanătăţii, a fost retras de premierul desemnat, Dacian Cioloș, la doar câteva ore de la anunţarea listei. Prezentat drept un tânăr medic chirurg, Andrei Baciu a fost model, a defilat pe podium şi a apărut în mai multe ipostaze incitante. Baciu a fost înlocuit cu Patriciu Achimaş-Cadariu. Acesta este şeful Clinicii oncologice din Cluj.

"În urma controverselor apărute în spaţiul public, primul ministru desemnat a decis să nu îl mai includă pe Andrei Baciu pe lista propunerilor de miniştri care va fi trimisă la Parlament în această seară (duminică seară -n.r.)", au declarat pentru Mediafax sursele citate.

După anunţul premierului desemnat privind nominalizarea lui Andrei Baciu pentru postul de ministru al Sănătăţii, pe Facebook au început să circule fotografii în care Andrei Baciu apărea în lenjerie intimă, ca model.

De asemenea, medici şi manageri de spitale s-au declarat contrariaţi la aflarea veştii că Andrei Baciu ar putea fi ministru al Sănătăţii, motivând că acesta nu are nici pregătirea şi nici experienţa necesare pentru a conduce o instituţie publică de dimensiunea şi cu greutatea celei pentru care a fost propus, care se ocupă de întreg sistemul sanitar.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel