Pătraru: Dacă nu fac rating, merg să vând banane în piață

Dragoş Pătraru a dat detalii despre contractul pe care l-a semnat cu Digi24 şi a povestit cum vede el viitorul emisiunii „Starea Naţiei“. Pătraru a spus că şi-a impus un minim de audienţă, iar în cazul în care nu o atinge va vinde banane în piață.



„Eu nu vreau să merg acolo şi să fac (n.r. - rating) 0,5, să zic că am bifat o emisiune, că fac nişte bani şi mă duc acasă să spun «mamă, ce jurnalist sunt eu». Nu. Noi vrem performanţă. Minimul este 1%. Dacă facem sub 1%, dacă vreţi ca emisiunea «Starea Naţiei» să nu mai fie, nu vă mai uitaţi. Merg şi vând banane în piaţă, mi-am dorit întotdeauna. Facem emisiunea pentru că oamenii se uită, depindem total de acest public“, a zis Pătraru.

În acest sens, jurnalistul este dispus chiar să meargă cu caravana.

„Ce le-am solicitat eu este să facă tot ce le stă în putinţă să aducă la cunoştinţa tuturor cum pot să vadă Digi24. Eu sunt dispus să merg şi prin ţară să le spun oamenilor unde ne vedem, să aflăm ce vor să vadă la noi. Vom ţine legătura cu publicul care sper să ne urmeze. Eu nu concep ca o emisiune de felul ăsta să facă sub 1 rating. Ne cărăm acasă dacă facem sub 1. Am avut grijă să le spun să nu mă lase să plec de la zero, că ajungem la situaţia din TVR. Eu cred ca în trei luni nu vom face sub 1%“, a continuat el, conform paginademedia.ro.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel