PP-DD, tot mai mic. Încă trei senatori și-au anunțat demisia

agerpres_7320662
agerpres_7320662

PP-DD este pe cale de a dispărea din Parlament. Încă trei senatori din partidul lui Dan Diaconescu și-au anunțat demisiile  în cursul zilei de luni. Președintele Senatului, Crin Antonescu,  s-a amuzat la anunțul senatorilor de a părăsi PP-DD, declarând cu umor că: "Asistăm la o hemoragie. Să ne menţinem calmul!"

Senatorii PP-DD Coste Marius, Florinel Butnaru și  Dan Ioniță si-au anunțat în cursul zilei de luni demisia din partid. Anunțul a fost făcut în plenul Senatului, parlamentarii anunțând că vor trece la PSD.

Primul a fost Florinel Butnaru, al cărui anunț a provocat rumoare din partea foștilor colegi. Anunțul lui  Marius Coste a provocat proteste, fapt ce l-a determinat pe  Crin Antonescu să declare că: "Asistăm la o hemoragie. Să ne menţinem calmul!". A urmat Dan Ioniţă. "Gata?", s-a interesat Antonescu.

Florinel Butnaru este senator de Vâlcea, ales în colegiul nr. 1, Marius Coste este senator de Braşov, ales în colegiul 8, iar Dan Ioniţă este senator de Prahova, ales în colegiul 6.

Tot astăzi, la Camera Deputaților, deputatul independent Răzvan Tănase, ales în 2012 din partea PP-DD, s-a înscris în UNPR şi va activa în cadrul grupului parlamentar al PSD. Acestuia i s-a alăturat, tot astăzi, și Constantin Alin Bucur.

     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel