Parlamentarii români au preferat destinații exotice în vacanță

Sărbătorile de Iarnă au trecut, românii s-au întors la muncă, însă deputații și senatorii noștri încă își refac forțele pentru noul an, ei fiind cei care încă nu și-au încheiat vacanța parlamentară. Mulți dintre ei au preferat să rămână în țară în această perioadă, dar au fost și aleși care au optat pentru destinații în afara granițelor țării, unele chiar exotice.

Astfel, senatorul PP-DD Vasilica Miron a ales să se relaxeze în Australia. Din păcate, alegerea se pare că nu a fost una inspirată: "Am sărbătorit în seara de Revelion cu mâncăruri tradiționale, am fost în Melbourne la un foc de artificii. În seara de Revelion nici măcar nu s-au simțit sărbătorile, cinci minute a durat focul de artificii și pe urmă toată lumea a plecat. Este o țară unde nu mi-ar mai plăcea să revin. Nu mă pot obișnui", a precizat Vasilica Miron, pentru România TV.

Tot o destinație exotică a ales și europarlamentarul PDL Sebastian Bodu. El a optat pentru Zanzibar, unde s-a fotografiat în fața casei în care s-a născut celebrul Freddie Mercury.

Au fost însă și aleși ai poporului român care au optat să meargă în vacanță la schi, dacă tot este anotimpul iernii. Și după câte se pare, distracția chiar a fost una pe măsură. Este și cazul senatorului PDL Ciprian Rogojan. "Cici" a ales să meargă la schi în Alpii italieni. "Pot spune că această vacanţă îmi face foarte bine, voi reveni cu forţe proaspete şi spor de muncă", a scris senatorul pe pagina sa de socializare, relatează sursa citată.

Abia la începutul lunii viitoare, parlamentarii vor reveni la muncă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel