Parlamentar, DEMISIE după ce a trimis imagini indecente unor femei

Un parlamentar a demisionat pe fondul acuzaţiilor conform cărora a trimis imagini indecente explicite unei tinere femei.

 

Este vorba despre un parlamentar neozeelandez care a demisionat astăzi pe fondul acuzaţiilor difuzate de mass-media locale conform cărora el a trimis imagini indecente explicite unei tinere femei, informează dpa. Potrivit unor informaţii apărute în media locale, poliţia neozeelandeză investighează în prezent acuzaţiile care i se aduc lui Andrew Fallon de la Partidul Naţional, scrie Agerpres.

Potrivit poliţiei, se investighează o plângere 'în legătură cu trimiterea unei imagini nedorite' în luna iulie, dar în acelaşi timp plângerea nu a întrunit criteriile pentru a fi declanşată o urmărire penală.

'Poliţia poate confirma de asemenea că ni s-au adus azi (marţi) la cunoştinţă alte acuzaţii formulate de lidera Partidului Naţional şi în prezent căutăm mai multe informaţii în legătură cu aceasta', se mai spune în comunicatul poliţiei neozeelandeze.

"Am făcut unele greşeli"

Falloon a anunţat ă nu va mai candida în alegerile programate să aibă loc în septembrie, invocând probleme de sănătate mentală.

"Am făcut unele greşeli şi îmi cer scuze de la cei care au fost afectaţi", a spus el într-un comunicat emis luni, fără a oferi alte detalii. Andrew Falloon a demisionat apoi marţi, cu efect imediat. Radio New Zealand (RNZ) a informat că acuzaţia iniţială a fost formulată de o tânără de 19 ani şi că alte două femei au venit apoi cu acuzaţii similare, potrivit lui Judith Collins. Lidera partidului a declarat pentru RNZ înainte de demisia lui Falloon că nu mai are încredere în ce spune el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel