Părintele Calistrat, testat pozitiv cu COVID-19. Își sfătuia enorașii să se trateze cu țuică, agheazmă și albastru de metil

Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

În urmă cu câteva ore, Părintele Calistrat a anunţat pe Facebook că a fost infectat cu SARS-CoV-2. El a transmis un mesaj enoriașilor de pe patul de spital.


" Am să vă reamintesc, că o tuse seacă, forțată și necontrolată a pus stăpânire pe sistemul meu respirator, de aceea am luat decizia cu prezentarea la spital de bună voie. Fără simptome specifice, de virus Covid 19, luni la analiza sângelui s-a confirmat testul ca fiind pozitiv.

Diagnosticul este sub controlul specialistului, doamna doctor profesor de la Spitalul Infecțioase-Iași, sunt bine, sunt sub tratament cu antibiotice, sunt în rezervă spitalului, sub monitorizare și repaus, nu este absolut nici o conspirație, totul este cât se poate de normal, în cateva zile voi fi la chilie, după decizia specialistului cu tratamentul efectuat conform protocolului de spitalizare. Probabil, pare puțin dificil, faptul că 10 sau 12 zile trebuie repaus și distanță față de credincioși, dar astea sunt regulile igienico-sanitare. După efectuarea următorului test, care va fi probabil negativ în urma tratamentului administrat, va fi o perioadă de câteva zile neutre și ne vedem cu pace și liniște la mănăstirea Vlădiceni, locul nostru de bucurie duhovnicească și de slujbe pentru bunii noștri credincioși.", a scris preotul pe pagina sa de Facebook.

Recomanda tratamente naturiste pentru tratarea COVID-19

Totuși, acum ceva timp Părintele Calistarat avea altă părere despre COVID-19. Acum o lună şi jumătate el le învaţă pe enoriaşele sale, să se apere de virus cu ţuică, gargară cu apă şi sare şi albastru de metil, declarații pe care le-a făcut în cadrul unei emisiuni.

"Eu le-am învățat pe băbuțele mele (..) nişte măsuri de igienă foarte simple: în fiecare dimineaţă, prânz şi seara gargară cu apă caldă şi sare ca să se cureţe zona bucală pentru că sarea e cel mai bun dezinfectant bătrânesc de când e ţara şi pământul, după aceea dimineaţa la sculare o gură de ţuicuţă după ce ai luat agheazmă şi anafură, pentru că alcoolul este cel mai bun dezinfectant, după aceea este acest tratament, căruia nimeni nu-i dă importanţă, e o pastilă foarte simplă cu albastru de metil care e tot un dezinfectant, mai ieftin”, declara preotul în luna iulie, într-o emisiune. 


Părintele Calistrat testat pozitiv COVID-19! – Mesajul din spital al părintelui

Publicată de Părintele Calistrat pe Sâmbătă, 5 septembrie 2020

„Noi românii avem un mare defect. Atât de mult ne-am rafinat și atât de snobi am ajuns, încât dacă un medicament nu este scump, nu-l cumpărăm, pentru că nu are valoare. Noi știm că medicamentul trebuie să fie foarte scump! Aflați că, cele mai ieftine medicamente, sunt cele mai bune!” Părintele Calistrat

Publicată de Părintele Calistrat pe Sâmbătă, 25 iulie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel