Paleologu întrevede un "scenariu de coșmar" la prezidențiale

Deputatul PDL Theodor Paleologu întrevede un "scenariu de coșmar" la alegerile prezidențiale din 2014, cu cei doi co-președinți ai USL, Victor Ponta și Crin Antonescu, în turul doi al scrutinului pentru Palatul Cotroceni, dar și un rezultat mult mai slab al democrat-liberalilor față de cel obținut la alegerile locale și parlamentare de anul trecut.

"Eu văd ca foarte probabil un scenariu de coşmar în 2014 şi anume Antonescu-Ponta în turul doi şi atunci va trebui să ne gândim care rău ni se pare mai mic. Personal, am ca unic criteriu în materia asta, că nu văd cum să separ între unul şi altul, unicul meu criteriu este atitudinea faţă de Roşia Montană. Dacă Antonescu menţine această linie de opoziţie fermă şi clară faţă de proiectul de la Roşia Montană, atunci cu imense regrete probabil o să-l votez, deşi ştiu că are anumite deficienţe majore pentru a îndeplini această funcţie, am văzut în 2012 că are lacune serioase şi nici nu cred că vrea să şi le corecteze", a declarat, joi, la RFI, Theodor Paleologu.

Nici pentru PDL nu se prefigurează vești bune, în opinia deputatului democrat-liberal: "Eu sunt foarte pesimist, eu cred că vom reuşi un rezultat încă mai slab decât în 2012, pentru că avem acum în plus o diviziune foarte clară pe dreapta. PDL-ul însuşi este divizat, este rupt în două, cel puţin", a mai spus Paleologu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel