Orban dă explicații în Parlament. DECIZII despre alegeri și începerea școlii / VIDEO LIVE

Ludovic Orban se prezintă, miercuri, în Parlament. 

Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc, miercuri, în şedinţa comună în care premierul Ludovic Orban va prezenta raportul privind măsurile luate şi preconizate de Guvern pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, organizarea alegerilor locale şi deschiderea şcolilor. DC NEWS vă prezintă, live video, şedinţa din Parlamentul României, în acest articol. Totodată, principalele declaraţii vor face subiectul unor ştiri distincte. 

Şedinţa începe la ora 13,00, potrivit deciziei Birourilor permanente reunite.

UPDATE: 

- Şedinţa Parlamentului în care premierul Ludovic Orban urmează să prezinte raportul privind măsurile luate şi preconizate de Guvern pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, organizarea alegerilor locale şi deschiderea şcolilor a început miercuri. Şedinţa este condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, care a anunţat că şi-au înregistrat prezenţa 137 de parlamentari.

În 27 iulie, preşedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, i-au trimis premierului Ludovic Orban o scrisoare prin care îi cereau să prezinte un raport, care să fie dezbătut cu prioritate, cu privire la măsurile pe care urmează să le întreprindă pentru limitarea răspândirii noului coronavirus şi pentru organizarea, în bune condiţii, a alegerilor pentru administraţia publică locală, dar şi pentru deschiderea noului an şcolar.

- "În perioada de după decizia CCR, noi am avut circa 5.000 de persoane diagnosticate pozitiv pentru care nu am putut impune nicio măsură", a zis Ludovic Orban

- Premierul Orban a vorbit şi despre controalele care au avut loc în ţară: România, la CONTROL în pandemie. Orban: Nu mi-a făcut plăcere să fac acest lucru

- Ludovic Orban a făcut un apel din Parlament: Orban: ÎNDĂRĂTNICILOR, CORONAVIRUSUL duce la MOARTE!

- Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i-a spus, miercuri, lui Ludovic Orban, după ce premierul a prezentat raportul privind pandemia, deschiderea anului școlar și alegerile locale, că a „scăpat situația de sub control” și că a creat „un haos imens” de când a preluat șefia Executivului.

„Un haos imens. Cu o economie pusă la pământ. Și cu șomaj galopant! Asta este România după 9 luni de guvernare liberală! O țară în derivă, condusă de un guvern cu zero credibilitate, un guvern în care miniștrii se contrazic unul pe celălalt, spre disperarea românilor care nu mai înțeleg nimic. Ați scăpat total situația de sub control! Ați eșuat în gestionarea pandemiei! Ați eșuat în relansarea economiei! Ați încălcat toate promisiunile făcute românilor”, a declarat Marcel Ciolacu.

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel