Urmărește emisiunea live



Olivia Steer stă pe întuneric ca să nu îmbătrânească. Terapia durează între 7 și 21 de zile

foto: Olivia Steer, Facebook
foto: Olivia Steer, Facebook

S-a aflat secretul tinereții și frumuseții Oliviei Steer.

În ultimii ani, Olivia Steer și-a îndreptat atenția către diverse terapii neconvenționale, în căutarea unei vieți sănătoase și lipsite de stres. Pe lângă alimentația vegană neprocesată, renunțarea la televizor și practicarea meditației și rugăciunii, soția lui Andi Moisescu este atrasă și de acele tehnici thailandeze care promit un trup veșnic tânăr și un spirit curat și eliberat.

Printre altele, Olivia practică și această terapie cunoscută sub numele de "camera întunecată", care se presupune că previne îmbătrânirea. Această terapie implică petrecerea unor perioade semnificative de timp în beznă totală, cu scopul de a încetini procesul de îmbătrânire.

Prima oară când a experimentat această terapie a fost la Tao Garden din Thailanda. Acolo, participanții sunt aduși într-un spațiu special amenajat, fără ferestre și fără nicio sursă de lumină artificială, unde stau în întuneric complet timp de 7 până la 21 de zile.

Ce este terapia pe întuneric

Terapia în cameră întunecată este o practică care susține că petrecerea unor perioade de timp semnificative în întuneric complet poate avea efecte de întinerire și regenerare asupra organismului., scrie traditionalbodywork.com. Această terapie presupune lipsa totală a luminii naturale sau artificiale într-un spațiu special conceput, în care participanții stau pentru o anumită perioadă de timp, chiar și până la trei săptămâni.

Se spune că în timpul acestei perioade de întuneric corpul intră într-un proces profund de regenerare și vindecare, iar unele persoane afirmă că au trăiri spirituale intense sau că experimentează o claritate mentală crescută. Deși nu există încă dovezi științifice solide care să susțină eficacitatea acestei terapii în procesul de întinerire, unii susținători ai acestei practici relatează experiențe pozitive și beneficii asupra stării lor generale de sănătate și bunăstare. 

Nu știm dacă această terapie practicată de multe vedete din lume ajută cu adevărat la întinerire, dar se știe că funcționează foarte bine ca și o reîntoarcere la origini iar creierul începe să se comporte precum al unui făt în pântecele mamei. Cu siguranță terapia pe întuneric aduce liniște și ne poate reseta mental, un efect mai mult decât de dorit în condițiile în care trăim zile agitate și nu mai avem timp de "stat în loc". Se spune că și fostul președinte american Barak Obama ar fi practicat această terapie atunci când se simțea surmenat. La fel, și Marilyn Monroe obișnuia să stea cu zilele în întuneric pentru a se reîncărca înainte de evenimente  și apariții publice importante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel