OFICIAL: Cătălina Ponor nu mai concurează

Tripla campioană olimpică la Atena, Cătălina Ponor, a anunţat oficial încheierea activităţii sale competiţionale.

Cătălina Ponor, multiplă campioană olimpică, a participat, în Mexic, la ultima competiţie din cariera sa. Ponor se retrage din competiţiile sportive la vârsta de 30 de ani, după nu mai puţin de 26 de ani de carieră.

În tot acest timp, a reuşit să câştige 23 de medalii olimpice, mondiale si Europene, dintre care 11 de aur. Cătălina Ponor şi-a anunţat retragerea pe reţelele de socializare unde le mulţumeşte antrenorilor săi. Postarea sa a fost apreciată de mii de oamenii din toată lumea şi a primit sute de comentarii.

„Şi aşa am încheiat o carieră de 26 de ani. Mulţumesc domnul Lucian Sandu pentru faptul că aţi fost lângă mine timp de 15 ani şi aţi rămas până la final fără să mă dezamăgiţi. Mulţumesc tuturor celor care aţi stat alături de mine şi pentru toată încurajarea şi suportul acordat! Mulţumesc Mexic pentru toată iubirea pe care am primit-o azi la concurs. Mâine urmează Gala şi partea cea mai frumoasă în care toţi ne distrăm şi lumea ne poate vedea şi altfel decât în competiţii! Vă mulţumesc şi vă iubesc!!!”, a scris Cătălina Ponor pe facebook.

[citeste si]

Cătălina Ponor a cucerit trei medalii, două de aur şi una de argint, în Mexic, la o gală internaţională de gimnastică. ”E ultimul concurs al Cătălinei Ponor! Toată lumea o aplaudă pentru cariera impresionantă, pentru gimnastica frumoasă pe care a oferit-o”, a scris şi FR Gimnastică într-un mesaj.

Fiecare apariţie a Cătălinei în sala „Juan de la Barrera“ a ridicat publicul în picioare, momentele culminante fiind atunci când Ponor a ajuns pe podium pentru a-şi primi medaliile. Copleşită de emoţii, românca le-a mulţumit fanilor cu lacrimi în ochi, primind şi un sombrero din partea organizatorilor, cu care şi-a făcut şi poze, urcate imediat pe facebook.

Cătălina Ponor îşi doreşte să îşi continue activitatea tot în gimnastică, dar fie ca antrenoare, fie la federaţie. "E final. De data asta chiar o să fie definitiv şi sper că niciun gând şi nicio dorinţă, niciun dor n-o să mă mai întoarcă în sală ca sportivă. Cu siguranţă mă va întoarce în sală ca antrenoare", a declarat gimnasta pentru TVR, înainte de plecarea spre Mexico City.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel