Oana Zamfir, către Violeta Vijulie: L-ați scuipat! Ștergeți-i obrazul!

Violeta Vijulie
Violeta Vijulie

Ioan Muntean, deținut politic la Aiud, în anii 80, a spus că procurorul Augustin Lazăr a dat ordin să fie băgat la izolare zece zile pentru că a calomniat organele puterii comuniste.

Violeta Vijulie, membră PNL, a zis că Augustin Lazăr nu are nicio vină. Oana Zamfir a spus că prin declarațiile făcute, Violeta Vijulie l-a scuipat pe Ioan Muntean.

”Ce pățește acum Augustin Lazăr este o denigrare fără precedent”, a spus Violeta Vijulie, membră PNL.

”Ce ați spus acum arată cât respect aveți pentru foștii deținuți politici”, a replicat Oana Zamfir.

”Este o variantă manipulată a prezentării faptelor. Aceste informații (n.r. - spuse de Ioan Munteanu, deținut politic, despre Lazăr) nu sunt adevărate”, a replicat Violeta Vijulie.

”Luați-vă cuvintele înapoi! Uitați-vă în această cameră și imaginați-vă că este chipul domnului Muntean, deținut politic, pe care l-ați scuipat în acest moment. Vreau să îi ștergeți obrazul! Tocmai ați spus că domnul Muntean face o manipulare! Ștergeți-i obrazul, doamnă!", a zis Oana Zamfir.

”Nu domnul Augustin Lazăr l-a băgat la carceră! Nu era atribuția lui să facă acest lucru”, a replicat Violeta Vijulie.

CINE A SUNAT LA ANTENA 3 DUPĂ DIALOGUL DINTRE VIOLETA VIJULIE ȘI OANA ZAMFIR: ”I-a crescut tensiunea când a auzit!”

Ioan Muntean: Am fost trimis la carceră de Augustin Lazăr pentru o poezie

Ioan Muntean a povestit prin ce umilințe a trecut. Deţinutul politic l-a acuzat pe Augustin Lazăr de tratamente inumane. Ioan Muntean, închis în Penitenciarul Aiud în regimul comunist, a spus că actualul procuror general i-a refuzat de două ori eliberarea condiţionată şi l-a trimis la carceră timp de 10 zile pentru o poezie. 

"După şapte ani am fost eliberat. Înainte am intrat în Comisia de eliberare, în care era procurorul Augustin Lazăr. El era şeful Comisiei. Dacă el zicea nu, nu plecai. Eu am fost de două ori amânat!

Vreau să vă spun că prin '85 am ieşit la raport la procuror să-mi dea să scriu că sunt nevinovat. Am scris aşa cum s-a întâmplat. Când m-am dus la el a dat ordin să fiu băgat la izolare zece zile că am calomniat organele puterii de stat. Eu vorbeam că m-au băgat la puşcărie nevinovat, dar procurorul Augustin Lazăr spunea că am calomniat organele puterii.

În arest, am zis să vină că i-am făcut o poezie. A venit şi mi-a dat încă zece zile de izolare!”, a povestit Ioan Muntean.

VEZI ȘI: Violeta Vijulie, acuzație GRAVĂ despre Iliescu. Oana Zamfir, reacție-fulger



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel